Haberler

Gölcük Tabiat Parkı Sonbaharda Renkleniyor

Güncelleme:

BOLU'da sonbahar mevsimi ile renklenen Gölcük Tabiat Parkı'nda, sararan yapraklar ile yeşilin çeşitli tonları güzel manzaralar oluşturdu. Her mevsim yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğrayan Gölcük Tabiat Parkı, sonbahar ile çeşit çeşit renge büründü. Çam ormanları ile çevrili parkta, sararan yapraklar ile yeşilin çeşitli tonları güzel manzaralar oluşturdu. Sonbaharda parkın tadını çıkarmak isteyen tatilciler, göl kenarında yürüyüş yapıp, bisiklet ile tur attı. DHA

BOLU'da sonbahar mevsimi ile renklenen Gölcük Tabiat Parkı'nda, sararan yapraklar ile yeşilin çeşitli tonları güzel manzaralar oluşturdu.

Her mevsim yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğrayan Gölcük Tabiat Parkı, sonbahar ile çeşit çeşit renge büründü. Çam ormanları ile çevrili parkta, sararan yapraklar ile yeşilin çeşitli tonları güzel manzaralar oluşturdu. Sonbaharda parkın tadını çıkarmak isteyen tatilciler, göl kenarında yürüyüş yapıp, bisiklet ile tur attı. DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Gölcük DHA Turizm Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title