Haberler

Gaziosmanpaşa'da Trafik Kazası: 2 Ölü

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen trafik kazasında taksi ile motosiklet çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Gökçe KARAKÖSE, Feridun AÇIKGÖZ /İSTANBUL, - GAZİOSMANPAŞA'da taksi ile motosikletin çarpışması sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki Ayaz Ekinci de hayatını kaybetti. Kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Hekimsuyu Caddesi'nde meydana geldi. Ayaz Ekinci'nin kullandığı 65 ABY 912 plakalı motosiklet cadde üzerinde ilerlerken, iddiaya göre ışıklı kavşaktan dönüş yapan Mikail Güler'in kullandığı 34 THH 99 plakalı taksi ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki iki genç yola savrularak ağır yaralandı. Kazanın hemen ardından takside ve motosiklette yangın çıktı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bertan Darıcı(20) ve Ayaz Ekinci (20) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki gencin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Ekinci'nin Gaziosmanpaşa'da bir kafede çalıştığı, motorunu da yeni aldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Gaziosmanpaşa Motosiklet Kaza Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title