Haberler

Gaziantep'te trafik kurallarını ihlal eden 50 sürücüye ceza

Güncelleme:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç sürücüleri ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 10 araç ve sürücüsüne modifiye araç kullanmaktan, 40 araç ve sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal etmekten cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 9 araç ise trafikten men edildi.

Gaziantep'te trafik kurallarını ihlal eden 50 sürücüye ceza

GAZİANTEP - Gaziantep'te, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç kullanan 10 sürücü ile çeşitli trafik kurallarını ihlal eden 40 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi rahatsız edecek şekilde gürültü çıkaran modifiye araç sürücüleri ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 10 araç ve sürücüsüne modifiye araç kullanmaktan, 40 araç ve sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanunu'nun çeşitli maddelerini ihlal etmekten cezai işlem uygulandı.

Denetimler sonucunda 9 araç ise trafikten men edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title