Haberler

Eskişehir Valisi Sivrihisar'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Sivrihisar'ı ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, tarih ve kültür kenti Sivrihisar'ı ziyaret etti. Ziyaret çerçevesinde Vali Aksoy, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü eşliğinde ilçede hayata geçirilen ve devam etmekte olan projeleri yerinde inceledi.

Sivrihisar, tarihi dokusu, kültürel zenginlikleri ve benzersiz gastronomisi ile dikkatleri üzerine çeken bir ilçe olarak biliniyor. Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Sivrihisar'ı ziyaret ederek Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'den ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Ziyaret çerçevesinde Nasreddin Hoca Kültür Evi ve Türkiye'nin ilk uygulamalı kilim müzesi olan Sivrihisar Kilim Müzesi gibi turistik mekanları da gezen Vali Aksoy, Sivrihisar'ın tarihi dokusunu koruma ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkarma adına yürütülen projelerin ilerlemesini yakından takip etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hüseyin Aksoy Hülya Aksoy Sivrihisar Eskişehir Seyahat Turizm Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title