Haberler

"Erkeğin tatmin olması lazım" diyen Cübbeli Ahmet Hoca kadınlara tavsiyelerde bulundu

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, evlilikte en önemli meselenin 'yatak meselesi' olduğunu belirterek kadınlara kocalarını yatakta tatmin etmeleri tavsiyesinde bulundu. Ünlü, bu şekilde kadınların ahirette rahat edeceğini ve cennete kısa yoldan gireceğini söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca adıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuk olduğu Son Güzergah isimli YouTube kanalında evli çiftlere dikkat çeken önerilerde bulundu. Evlilikte en önemli meselenin "yatak meselesi" olduğunun altını çizen Cübbeli, "Adamın helal yoldan tatmin olması için kadınların 'Hastayım, canım istemiyor' konularına girmemesi lazım. Bu şekilde kadın, ahirette rahat eder, cennete kısa yoldan girer" dedi.

İşte Cübbeli'nin açıklamalarından satırbaşları;

"Evlilikte en büyük mesele yatak meselesi. Çünkü o adamın başka hanımı yok. Adamın zina tehlikesi var, her taraf çırılçıplak. Bu adamın helal yoldan tatmin olması için kadınların 'Hastayım, canım istemiyor' konularına girmemesi lazım. Bu şekilde kadın, ahirette rahat eder, cennete kısa yoldan girer.

"BUNU DA DEMESEM ÇATLARDIM"

Eşinin şehvet ateşini söndürdüğün anda, mutlu ettiğin anda yemeğin tuzlu olmasını dert etmez. Kadın, 'Allah'ın emrini yerine getireyim, bu adamı tatmin edeyim, gözü dışarda kalmasın' demeli. Bunu da demesem çatlardım."

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Ahmet Mahmut Mahmut Ünlü Yaşam Haberler

500

Yorumlar (80)

sade vatandaş:

işiniz gücünüz belden aşağı

725
731
yanıtYanıtla
Fırat Gazanfer:

Bunun bel altı ile alakası yok gayet doğal olan birşey hocam doğruyu söylemiş

yanıt80
yanıt30
Fırat Gazanfer:

Bunlar gayet doğal hocam doğru söylemiş sizin gibilerin bakış açısı farklı

yanıt65
yanıt28
EBİM VDM:

ARTIK YETER BİRİLERİ BU ADAMLARI TOPLUMDAN TEMİZLEMELİ. DİNİ İNSANLARIN ÖZELİNE KADAR İNDİRDİLER. BUNLARI MEDYATİK YAPMAYIN İZLENDİKÇE TAKİP EDİLDİKÇE PARA KAZANIYORLAR. PRİM VERMEYİN BARİ..

129
381
yanıtYanıtla
Kutlu Şafak:

Neden gerçekler zorunuza gidiyor, İslam'da herşey sorulabilir. Sizde işinize gelin soruyorsunuz ama işinize gelmiyeni istemiyorsunuz o zaman cenazenizide yıkatmayın ve namazını bu hocalara kıldırmayın bre gafiller...

yanıt225
yanıt52
mustafa mermerkaya:

niye sürekli belden aşağı vaazlar veriyorsun . faizden haramdan zina dan kul hakkından bahset yada sus .

234
249
yanıtYanıtla
selcuk yuksel:

Haftada 2 gün sürekli bütün meselelerle ilgili vaaz veriyor zaten medya bu konuları gündem yapıyor

yanıt12
yanıt10
Ayşeem Nur:

Onlarda da fazlasıyla bahsediyor fakat haber ve magazin siteleri hangi haber daha fazla tıklanır düşüncesinde olduğu için bu vaazları haber yapıyor.

yanıt14
yanıt7
meko:

Nedir bu ya Haydar dümen oldun başımıza bir din adamı cinsellikten niye bahseder ayıp kendine gel hoca

150
298
yanıtYanıtla
Ahmet İşliyen:

Adam doğru söylüyor müslümanlara zülüm ediliyor kadınlar vitrin süsü sanki evde de güler yüzlü bir hanım yoksa imanı da zayıfsa

yanıt233
yanıt46
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title