Haberler

Epilepsi Nöbeti Geçiren Genç Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde epilepsi nöbeti geçiren bir genç, babasının kullandığı motosikletten düşerek hayatını kaybetti. Kaza sonucunda genç, plakası alınamayan bir aracın çarpmasıyla yaşamını yitirdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde epilepsi nöbeti geçirince babasının kullandığı motosikletten düşen bir genç, aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Turgutlu ilçesi E-96 karayolu Derbent Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Derbent Mahallesi'nden Turgutlu Belediyesi'nde işçi olarak çalışan babası Veli K.'nın kullandığı 45 ACY 943 plakalı motosikletle Turgutlu'ya gelmekte olan 22 yaşındaki Yaşar K., iddiaya göre geçirdiği epilepsi nöbeti nedeniyle motosikletten düştü. Yaşar K. aynı istikamette ilerleyen ve plakası alınamayan bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. İhbar üzerine kaza yerine acil sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Yaşar K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşar K.'ya çarpan aracın tespiti için jandarma ve polis ekipleri çalışma başlattı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Motosiklet Epilepsi Turgutlu Turgutlu Manisa Polis Kaza Jandarma Sağlık Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title