Haberler

Edremit'te Yağış Nedeniyle Sular Altında Kalanlar Kurtarıldı

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde etkili olan yağışta sular altında kalan insanlar kurtarıldı. Lodos fırtınası ve sağanak yağış derelerde taşkınlara neden oldu ve birçok ev sular altında kaldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, insanları yangın merdiveni, itfaiye erlerinin sırtında ve sandalye ile kurtardı.

Edremit'te selde mahsur kalan vatandaşı itfaiye eri sırtında taşıdı...O anlar kamerada

İtfaiye erleri sular içinde kalan yaşlıları ise omuzlarına alarak çıkardı

BALIKESİR - Balıkesir'in Edremit ilçesinde etkili olan yağışta sular altında kalan insanlar kimi yerde itfaiye merdiveni, kimi yerde ise itfaiye erlerinin sırtında, kimi yerde ise sandalye ile taşınarak kurtarıldı.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan lodos fırtınası ve sağanak yağış derelerde taşkınlara neden olurken, tahribatı çok ağır oldu. Çok sayıda apartmanın da bodrum ve birinci katları sular altında kaldı.

Sular altında kalan dairelerde oturan kişilerin ve hastaların yardımına, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Edremit İtfaiye Grup Amirliği ekipleri koştu. Kimi yangın merdiveni, kimi itfaiye erlerinin sırtında, kimi sedye ve sandalye ile vatandaşlar sular altında kaldıkları evlerinden çıkartıldı. Sular altında kalan onlarca apartmanda ise suların tahliye işlemleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balıkesir Edremit Edremit İtfaiye Kurtarma İtfaiye Doğal Afet Hava Durumu 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title