Haberler

Başkasının düğününde virüs kapan gelinler, kendi düğünlerine katılamayacaklar

Güncelleme:

Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda 2 gelin adayının "kendi düğünlerine" katılamayacaklarını söyledi. Gelinlerin gitmiş oldukları başka bir düğünde virüs kaptıklarını söyleyen Öztürk, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna Öztürk, kentte 2 gelin adayının katıldıkları düğünde koranavirüse yakalandıklarını ve tedavi sürecinin başladığını, bu nedenle bir hafta sonra yapılacak olan kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdi.

TEDBİRSİZLİĞİN KURBANI OLDULAR

Öztürk, tedbirsizlik sonucunda bir başka düğünde koronavirüse yakalandıkları ve izolasyona alındıklarını belirtti. Yaptığı paylaşımda, "Bugün üzülerek 2 gelin adayına 1 hafta sonraki kendi düğünlerine katılamayacaklarını bildirdik. Çünkü geçen hafta bir başkasının düğününde eğlenirken tedbirsizlik onlara koronavirüs bulaşmasına neden olmuş, tedaviye ve izolasyona aldık. Süreç kendi düğünlerine yetişmiyor. En mutlu gününüzün, acı ve hüsranla sonuçlanmasını istemiyorsanız lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım" yazarak vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Başkasının düğününde virüs kapan gelinler, kendi düğünlerine katılamayacaklar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Berna Öztürk Denizli Haberler

500

Yorumlar (5)

Sümsüklü:

Başkasından hastalık kapan gelinler ne olacak? Sonra rahim ağzı kanseri oluyorlar. Bakire gibi evlenip kandırıyorlar damatları..

3
4
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Çok güzel olmuş. Böylece çiftleşemesinler aptal nüfusu azalsın

2
2
yanıtYanıtla
Adsiz:

Eee onlarda dugunu iptal etsinler gelinsiz duğun neye yarar taki icinmi bu dügun

3
0
yanıtYanıtla
NİYE:

DÜĞÜN YAPMASALAR OLMUYOR MU ZATEN EVLENENLER SENESİ DOLMADAN BOŞANIYOR YAZIK DEĞİL Mİ MİLLETE VİRÜS BULAŞMA ORTAMI SAĞLIYORSUNUZ? GİTSEN BİR TÜRLÜ GİTMESEN Bİ TÜRLÜ.

1
0
yanıtYanıtla
vatandas:

Yorumunuzu Yazınız...evet dikkat edin arkadaslar kurtulalim şu virusten

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title