Haberler

Düğünde ilginç anlar! Kızının halaydaki yerini gören baba, duruma anında müdahale etti

Güncelleme:

Türkiye'de gerçekleştirilen bir düğün töreninde ilginç anlar yaşandı. Kızının halay sırasında tanımadığı bir erkekle el ele tutuştuğunu gören baba, hemen duruma müdahale ederek kızını yanına çağırdı. Bu anlar sosyal medyada çok sayıda izlenme aldı.

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün videosu, kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı. Söz konusu videoda düğünde çekilen halay sırasında yaşanan ilginç anlar yer aldı.

KIZININ BİR ERKEKLE EL ELE TUTUŞTUĞUNU GÖRDÜ

Genç kızının halay sırasında tanımadığı bir erkekle el ele tutuştuğunu gören baba, arka sıralardan salon pistine doğru gelerek kızına seslendi ve kızını yanına çağırdı. Genç kız da halayı bırakarak babasının yanına gitti.

Düğün kamerasına yansıyan görüntülerde babanın halay çeken kızlarının yanına gelerek eliyle bir şeyler anlatmaya çalıştığı görülüyor.

"BABAM, ABLAMI BÖYLE REZİL ETTİ"

O anların görüntüsünü kızı, "Babam, ablamı böyle rezil etti" diyerek sosyal medyadan paylaştı. Videoya kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

Niğra:

Kim ne derse desin bence olması gerekeni yapmış tebrik etmek lazım. çünkü her şey böyle başlar .neymiş aniden etkilendim vb

1109
173
yanıtYanıtla
Şenol Pektaş:

Olması gereken madem öyle kızını orada o vaziyette bulundurmayacak.

yanıt30
yanıt8
ismail bey :

Olması gerekeni yapmış. Bizde de erkek olsun, bayan olsun, yabancının elini tutmaz.

1001
168
yanıtYanıtla
mert cahil kovalayan:

ismail şok fazla cahilsin , ister tutar ister tutmaz , ayrımcılık yapan ve el tutulmasına karşı olan herkes cahildir , yapılmaması gereken en aptalca şeyi yapmıs o şahıs ve sende onun cahil destekcisisin.

yanıt31
yanıt96
İlknur Korkut:

İşte yapılan cevaba bak! İsmail çok fazla cahilsin yabancı erkeklerin elini tutmayı medeniyet sayan topluma ne diyebilirsinki önce bir cahil ne demek anlamını öğren

yanıt5
yanıt2
orhan eren:

aslan baba, kartal gibi suzuluyor dugun salonunun semalarinda, kizini yirticalarin pencelerinden kurtariyor. masallah.

982
124
yanıtYanıtla
ramazan çelik:

rezil olan sensin ukala. babanız sizin değerli olan onuruz ve bedenize bir baba olarak sahip çıkıyor

480
99
yanıtYanıtla
Zekai Akoglu:

Baba bu kadar tutucuysa evden çıkmadan kızının kıyafetine bakmamışta halayda erkek eli tutuncamı korumuş. Yok artık....

253
213
yanıtYanıtla
Ramazan:

sende baba olunca senıde goruruz

yanıt117
yanıt55
kaan mustafa karagöz:

yav oglu olsa ses çıkartmaz ama o adam . yada kendi gider başka karı kızın elini tutar. Sonra namus bekçiliği yapar. Kardeş önce erkekleri terbiye edelim. Erkek yapar elinin kiri , geç gelir , alkol alır ses yok kız yapınca amannn haa namus???

245
174
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title