Haberler

Düğünde fotoğrafla dans eden gelinin hikayesi öğrenenleri yıktı

Güncelleme:

Yurtdışında gerçekleştirilen bir düğünde gelinin fotoğrafla dans etmesi sosyal medyada dikkat çekti. Fotoğraftaki kişinin, gelinin vefat eden babası olduğunu duyanlar ise üzüntüsüne hakim olamadı.

İnsanın hayattaki en önemli varlığı olarak bilinen anne ve babaların düğün sırasında gelin ve damat ile karşılıklı dans etmeleri sosyal medyada çok sık yer buluyor. Fakat bu sefer sosyal medyada bambaşka bir video paylaşıldı.

ELİNDEKİ FOTOĞRAFLA DANS ETTİ

Gelin, sahnenin ortasına geçtikten sonra elindeki fotoğrafla dans etmeye başladı. Diğer konuklar da bu anlara alkışlarıyla eşlik etti. Gelinin neden fotoğrafla dans ettiği ise daha sonra ortaya çıktı.

FOTOĞRAFTAKİ KİŞİ BABASI

Gelinin dans ettiği fotoğraftaki kişinin babası olduğu ve vefat ettiği belirtildi. Babasının düğününü görememesi nedeniyle büyük üzüntü yaşayan gelinin, bu şekilde teselli olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Yaşam Haberler

500

Yorumlar (9)

Hek Tor:

Eeee, bize ne? Bu haberin hayatı ucuzlatma gibi bir yeteneği mi var?

133
182
yanıtYanıtla
KARAYEL:

Gelinlik tam bir Türk isi! Cerkes muzigi ile alaksini anlamakda zor, zurna ile davul bu kiyafete iyi giderdi! Kafkas kökenli birisi olarak hic bir Cerkes gelininin böyle kirmizi bir gelinlik giymiyecegina parmak basarim, biz bu kadar zevksiz degiliz.

66
206
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Millet kafayı sıyırmış

57
53
yanıtYanıtla
Gowsut Han:

Ozlemle açilmasini beklerken..Bunun gibi dramlari yaşıyoruz şu an Turkmenistanlilar olarak..Bu haberdeki kızın neden yaptigini,kim oldugunu da bilmiyorum.. Kafayi siyiranlar hukumet olunca da lafiniz çiksin, bir tek insanlara degil.

32
64
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Gelin hanım babasızlığın en ağır tarafını yaşıyor olmalı. Allah kendisine sabır ve yeni yaşantısında mutluluk versin.

80
13
yanıtYanıtla
Ayet Adıgüzel:

Sırf gösteriş başka bişey değil işte öne cikip haberlerde olmak boyke sacma. Sapan seyleri nasıl yapıyorlar anlamıyorum taw

25
49
yanıtYanıtla
Gowsut Han:

Şu an pandemi nedeniyle 3 yıla yakindir yollarmiz kapali Turkmenistana..Gitmek istesekde gidemiyoruz..3 yildirda yollar açilsin düğün edelim diyenler var..bu arada da babasi vefat etmiss olamazmi?

16
16
yanıtYanıtla
erkan akman:

Biraz insan olma duygusu veriyor tabi bazılarına

13
2
yanıtYanıtla
Play Butik:

Eski Türklerde gelinlik kırmızı olurmuş.Tarih kitaplarında resimleri de var yeride

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title