Haberler

Düğün düğün olalı böyle kaza görmedi, konuklar sandalyelerinden öylece bakakaldı

Güncelleme:

Yurtdışında gerçekleştirilen bir düğünde, salona farklı giriş yapmak isteyen gelin ve damat yere yapıştı. Konuklar büyük şaşkınlık yaşarken, gelinin hemen toparlandığı ve dans ettiği görüldü. Ancak kameralar kayıttaydı.

Dünya genelinde son dönemde yapılan düğünlerde farklı bir konsept arayışı başladı. Gerek düğün yeri seçiminde gerekse düğünde yapılan danslarda farklılaşmaya gidiliyor. Yurtdışında gerçekleştirilen bir düğünde ise öncesinde görülmemiş bir talihsizlik yaşandı.

FARKLI GİRİŞ YAPMAK İSTEDİLER

Salona farklı bir giriş yapmak isteyen gelin ve damat ilk başta bunu başardı. Gelini, damadın sırtına atlamasıyla ikili bir süre sahnenin ortasında dans etti. Ancak damadın, gelini daha fazla taşıyamamasının ardından olanlar oldu.

İKİSİ BİRDEN YERE KAPAKLANDI

Gelin ve damat, dengelerini kaybetmelerinin ardından pistten çıkarak yere kapaklandı. O anlara tanıklık eden konuklar büyük şaşkınlık yaşarken, gelinin hemen yerden kalktığı ve kendisini toparlayarak dansa davet ettiği görüldü. Damat ise bir süre daha yerde kaldı. Tüm bu anlar çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

cemil karaca :

Hiç şaşırmayın bunların dahada rezili ne yazıkki ülkemizde yaşanmakta fakat bizde bu rezillikler normal karşılandığı için gündeme gelmiyor.

190
28
yanıtYanıtla
alperenlive:

YAile ilişkilerini etkileyecek bir kaza yaşamışlar. Evlilikleri uzun sürmez bunların.

64
37
yanıtYanıtla
Hasan HÜSeyin Sert:

Tamam. Farklı bir giriş olmuş bence. Gayet başarılı.uçacak kabiliyetleri olmadığına göre. Onlarda yere düşmüş . Farkı da unutulmaz. O kadar.

64
31
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

işin provasından da açıkça görülüyor ki böyle geline böyle cılız beceriksiz damat yakışmamış

20
18
yanıtYanıtla
Şenol Özen:

Sen şuna gerizekalılar desene ??

28
7
yanıtYanıtla
Ezgi Aysima:

Guzel unutulmicak ani kalmis ikisinede dusmeleri iyimi olmus bence iyi olmuş hic kimse unutmaz işte ??

17
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title