Haberler

Digor aşiretinin düğününde balya balya dolar- euro- TL takıldı! Paralar banka kasası gibi masaya yığıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin ve Kars'ın en büyük aşiretlerinden biri olan Digor aşiretinin düğününden gelen görüntüler dikkat çekti. Takı törenine geçildiği sırada başta TL, dolar ve euro cinsinden masaya yığılan paralar görüntülere yansıdı.

Türkiye'nin ve Kars'ın en geniş aşiretlerinden biri olarak bilinen ve hatta geçtiğimiz aylarda ABD'nin Los Angelas kentinde yaptıkları düğün de büyük ilgi gören Digor aşireti, yine adından söz ettirdi. Aşirete ait başka bir düğünden paylaşılan görüntü sosyal medyada çok konuşuldu.

BALYA BALYA PARA TAKILDI

Oldukça lüks bir mekanda gerçekleştirilen düğünde, konukların doyasıya eğlenmesinin ardından geçilen takı töreninde dikkat çeken anlar yaşandı. Konukların 10 bin TL, 10 bin TL şeklinde takı takması izleyenlerde şaşkınlığa neden oldu. Ayrıca dolar ve euro olarak takı takan vatandaşların da olduğu belirtildi.

SAYMAYA YETİŞEMEDİLER

Takı töreninde paraları saymak için masaya oturan kişilerin, konukların büyük ilgisi nedeniyle paraları saymakta zorlandığı görüldü. Bu sırada takılan paraların masa üzerinde yığın oluşturduğu izlendi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Türkiye Digor Kars Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (6)

Deniz Civil:

Sizce bu paralar temiz mi? Kars asireti bu paralari sizce nasil kazandi? Ne satti ne aldi?

82
7
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bu paraları nerden buluyor bu millet

39
9
yanıtYanıtla
Oguz Taskın:

vay arkadaş bizim donumuz yok adamlar balye balye para dağıtıyor

38
4
yanıtYanıtla
Boray Borton:

İçini boşaltıp altını üstüne getirmediğimiz tek bir dini, kültürel, sosyal meselemiz kalmadı. Hep beraber becerdik bunu. Şimdi kutsal cehaletimizle, alabildiğine bencilliklerimizle bir bütün halinde hazırız kıyamete.

36
5
yanıtYanıtla
Bilal Yazgan:

Vergi vermeyiz elektrik su ödemeyiz diyede eylem yaparlar

3
3
yanıtYanıtla
Ayşe Sakinak:

kars aşiretini sorgulamak sana mi kaldi adam asiret ve zengin bu cok dogal deilmi ve doguda taki takmak gelenektir ve cok buyuk miktarlarda taki takilir siz oncd kendi helal haraminizi sorgulayin terbiyesizler

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title