Haberler

Depremzedeler için toplanan malzemeler Üsküdar Belediyesi'nin otoparkında çürümeye terk edildi

Güncelleme:

Vatandaşın deprem bölgesine gönderilmesi için Üsküdar Belediyesi'ne teslim ettiği malzemelerin otoparkta çürümeye terk edildiği ortaya çıktı. Gözlerin çevrildiği Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, olaydan haberi olmadığı ve araştıracağını belirtti.

Binlerce insanımızın hayatını kaybettiği 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin birinci yılı geride kalırken Üsküdar Belediyesi'nin otoparkında çekilen görüntüler büyük yankı uyandırdı.

YARDIM MALZEMELERİ ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

Hatırlanacağı üzere 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası tüm Türkiye seferber olmuş, yardım toplayan kurumların başında da belediyeler gelmişti. Bu belediyelerden biri de Üsküdar Belediyesi'ydi. Bulgurlu'daki Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ni merkez olarak seçen Üsküdar Belediyesi'nin yardım kampanyasına vatandaşlar az çok demeden destek olmuştu. Aradan 1 yıl geçti ve belediyenin toplanan bu yardımları depremzedelere göndermek yerine otoparkta çürümeye terk ettiği ortaya çıktı.

Depremzedeler için toplanan malzemeler Üsküdar Belediyesi'nin otoparkında çürümeye terk edildi

BAŞKAN TÜRKMEN: ARAŞTIRACAĞIM

BirGün gazetesi tarafından paylaşılan görüntülerde yüzlerce koli yardım malzemesinin otoparkın büyük bir kısmını doldurduğu görülüyor. Olay sonrası gözlerin çevrildiği Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise deprem bölgesine büyük yardımlar yaptıklarını belirterek konuyu araştırıp bilgi vereceğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen Üsküdar Deprem Gündem Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (45)

Sinem Sungur:

Hilmi bey yanlıs yapmaz. Sorumlusu kımse ortaya cıkar ve cezasını ceker..hılmı bey yıllardır uskudar ıcın canla basla calısıyor. Secım oncesı pis kokular gelıyor

191
457
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sen de onun Ibrikcisisin gibi konusuyorsun..Hesabini da Kamuoyuna sen ver o zaman..

yanıt342
yanıt120
mehmet:

belediyesinden haberi olmayan belediye başkanlarını görevden alacan. aslında vali varken belediye vatandaşa yük. kapatılmalı beledyeler.

315
241
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

belediye ve muhtarlıklar kapatılmalı.dediğiniz gibi kaymakam-vali yeterli

yanıt195
yanıt156
Hakan Soyadi:

valiyi kaymakamı ilçe halkı değiştirebilir mi ? seçebilir mi? emir kulu onlar halkın dediğini değil aldığı emiri yerine getirir halk için iyi olmaz

yanıt76
yanıt30
Yorumcu Davut :

belediyenin işi hizmettir. belediye çöp toplar, çevre temizliği ile ilgilenir. maşallah bizdeki belediyecilik anlayışı yatırım, para kazanma, yatırım, para kazanma. para kazanma derken yanlış anlaşılmasın rant devşirme, kendi yandaşını zengin etme.

yanıt114
yanıt5
mehmet:

hakan kardeşim. sanki seçtiklerin sana hizmet ediyormu? bak sane iktidar partisi benim partimden değil diye depreme yardıma gitmiyor.

yanıt63
yanıt17
osman kara kara:

Koliler açılmış işe yararlar yağmalanmış kalan işe yaramaz eşyalar çürümeye terk edilmiş. Yazık günah insanlar size güvenip yardımlarda bulunmuşlar,depremzedeye verdiğiniz değer ortada.

303
35
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Bir de sorsan, ulkesini, milletini, dinimizi, imanimizi en cok bunlar sever

yanıt240
yanıt64
sade vatandaş:

yazık günah hadi belediye başkanı üsküdar sahiline kaçak yapılan ibb nin yıkmakla uğraştığı kafe büfelere göz yummakla falan uğraşıyor hiç bir çalışanı yokmu bu belediyenin orada o kadar yardım kolisi olduğundan o koliler oraya yürüyerek gelmedi herhalde salla başı al maaşı helalmi size aldığınız para

178
19
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title