Haberler

Damadın arkadaşları şaka yaptı, kendisini tutamayan Güngören Belediye Başkanı'nın karşılığı gündem oldu

Güncelleme:

Nikahta damadın arkadaşları tarafından efsane sanatçı Müslüm Gürses'in "Son pişmanlık neye yarar" şarkısı çalındı, bu şakanın ardından kendisini tutamayan nikah memuru ve aynı zamanda Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in çaldırdığı "Böyle bir aşk görülmemiş dünyada" şarkısı ise tam not aldı.

Türkiye'de ve dünyada son dönemde nikah ile düğün törenlerinde damada ya da geline çeşitli şakalar düzenleniyor. Bu şakalar arasında en yaygın olanı ise nikah işlemi sırasında damada yönelik "Son pişmanlık neye yarar" şarkısının çalınması oluyor. Fakat bu kez bir nikahta tam tersi bir olay yaşandı.

BELEDİYE BAŞKANINDAN ANLAMLI KARŞILIK

Damadın arkadaşları, şaka amacıyla efsane sanatçı Müslüm Gürses'in sesinden "Son pişmanlık neye yarar" şarkısını çaldırdı. Bu şakanın ardından kendisini tutamayan nikah memuru ve aynı zamanda Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir'in çaldırdığı "Böyle bir aşk görülmemiş dünyada" şarkısı ise tam not aldı.

ALKIŞ TUFANI KOPTU

Nikah memurunun bu hareketi, sosyal medyada da çok sayıda izlenme ve beğeni alırken, o an salonda olan davetliler, nikah memuruna alkışlarıyla destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Damatlık Yaşam Haberler

500

Yorumlar (8)

Veysel :

1 ay sonra boşanırlar.Göstermelik nikah..Sevgi olsa sade bir nikah yaparlardı..

111
215
yanıtYanıtla
metin:

Allah senin gibi akrabalardan korusun. bu ne fesatlık

yanıt97
yanıt12
Kemal Yavuz:

Ya bi defolun gidin artik ya

yanıt86
yanıt13
İhsan Kayıtbey:

13 senedir beraberiz bu dediğin imkansız kardeşim. Neden sade bir nikah yapalım ki bütün sevdiklerimizle beraber olmak varken.

yanıt61
yanıt4
divane divane:

Hadi yaa gercekten mi ? Önemli olan her iki tarafin anlasabmesi ,kafa yapisi önemli .. bir evlikte saygi sevgi güven varsa fikir uyuşumu varsa o evlilik kolay kolay bitmez zaten . Bunda birde sadakat çok önemli !..

yanıt9
yanıt2
LEVENT SARI:

Nikahı kıyan Güngören Belediye Başkanı 10 numara adam ??????

154
14
yanıtYanıtla
Hops Dediks:

Kimse evlenecek kadar aşık olmasın.

48
37
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

BU ŞARKI MÜSLÜM GÜRSES'E AİT DEĞİL Kİ. SÖZLERİ NİLÜFER'E AİT, BESTECİSİ YUNAN. İLK KEZ 1999 YILINDA ASYA SÖYLEMİŞTİ.

29
39
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title