Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa Cemaati'ne tehdit! Çarşamba akşamına kadar süre verdi

Güncelleme:

Mahmut Ustaosmanoğlu vefat ettikten sonra İsmailağa cemaatinde şeyhlik hakkının kendisinde olduğunu iddia eden Cübbeli Ahmet, bir video yayınlayarak cemaatin ileri gelenlerine çarşamba akşamına kadar süre verdi.

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünden İsmailağa Cemaati'nde başa kimin geçeceği tartışma konusu olmuştu. Cübbeli Ahmet Hoca, Ustaosmanoğlu'nun kendisini işaret ettiğini belirtse de istediğini elde edememişti.

"İZİN VERİRLERSE SUSACAĞIM"

Hasan Kılıç başa geçtiği cemaat içerisindeki tartışmalar devam ederken Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Bir video yayınlayarak cemaatin ileri gelenlerine çarşamba akşamına kadar süre veren Cübbeli Ahmet Hoca, "Eğer beni Hasan Efendi Hocamızla görüştürürler ve ona Rabıta konusundaki şikayetlerimi aktarmama, aldığım cevabı da paylaşmama izin verirlerse susacağım" şartını sundu.

"KÖPRÜDEN ÖNCE SOK ÇIKIŞ"

Kaydettiği videoya, "İsmailağa'ya son ihtar!" başlığını ekleyen Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi: "Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak. Köprüden önce son çıkış! Çarşamba 22:30'a kadar bu teklifim kabul görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!"

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Mahmut Ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Bir Dini Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (104)

haksız mıyım:

cübbeli gibileri din alimi değil, soytarıdır. prof. caner taslaman, prof mehmet okuyanın eserlerini okumayı tavsiye ederim. islamın güzel ahlakı, aydınlığını, bilime ve akla uygun olarak çok güzel anlatıyorlar

530
1504
yanıtYanıtla
Baba Can:

Onlar da show man hocalar

yanıt570
yanıt128
Muhammed Dursun:

ayet bilmeyen caner taslaman mı? bu ülkede gerçek bir din bilgini vardı rahmetli yaşar nuri öztürk

yanıt386
yanıt968
Cengizhan Çakmaz:

Tam tersine söylediğin adamların ikisi de hadislerle sabit olan şeyleri inkar edip insanın ahiretini tehlikeye atacak laflar ediyor, kabir azabı, kader yok (haşa) vb. şeyler diyorlar. Bu adamları dinleyip insanlar inanırsa asla onların vebalini ödeyemezsin.

yanıt720
yanıt132
Yusuf Odemis:

Hahaha hadis inkarcılarının eserlerini tavsiye ediyormuş :D Sizden ala soytarı yoktur bu memlekette.

yanıt437
yanıt104
albatros :

tarikatler, cemaatler ve bunlara çanak tutan siyasal islam, bu ülkenin beka sorunudur.

555
496
yanıtYanıtla
DOĞAN DFC:

Sizin gibilerde siyonist maşaları ve Dünya'nın küresel beka sorunudur..

yanıt487
yanıt268
Demir Acer :

Albortos: kesinlikle katılıyorum, ve bize siyonist diyen kafa siyonistin daniskasidir, Türkiye 200 yil geri kaldiysa onlarin sayesinde kaldi.

yanıt20
yanıt35
Demir Acer :

Albortos haklısın kardeş

yanıt85
yanıt173
Nafiz Kiliç:

Enınde sonunda nasıl işi islama getiriyorsun,derdin cemaatlerle mi yoksa islamla mı.Bİ BİTMEDİNİZ BEEEEE

yanıt28
yanıt9
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title