Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Feyza Altun'a sert tepki: Allah onu cehenneme soksun

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili küfürlü paylaşım yapan Feyza Altun'a bir tepki de Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. Cübbeli, konuyla ilgili açıklamasında "Allah da onu cehennemine soksun" ifadelerine yer verdi.

Şeriat karşıtı bir paylaşım yaptıktan sonra hakkında soruşturma başlatılan ve ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan avukat Feyza Altun'a tepki gösterenlerden biri de Cübbeli Ahmet Hoca oldu.

"ALLAH DA ONU CEHENNEMİNE SOKSUN"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cübbeli Ahmet Hoca, "Feyza Altun tutuklansın" etiketiyle "Allah da onu cehennemine soksun" ifadelerine yer verdi.

"SOKMA TABİRİYLE SÖVDÜĞÜ İÇİN..."

Feyza Altun'a ettiği bedduadan sonra gelen yorumlara cevap olarak bir paylaşım daha yapan Cübbeli, "Bana 'niye Feyza'ya cehenneme sokma bedduası yaptın, hidayet duası yapamaz mıydın?' diyenlere derim ki; o bizim şeriatımıza ve dinimize 'sokma' tabiriyle sövdüğü için ben de ona 'Allah onu cehenneme soksun' diye beddua ettim" dedi.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın o paylaşımı;

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Feyza Altun'a sert tepki: Allah onu cehenneme soksun

Haberler.com / Salih Söğüt - Yaşam

Cübbeli Ahmet Hoca Sosyal Medya Feyza Altun Sosyal Medya Dini Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

Sktgdn:

Şeriat isteyenler doğru Afganistan a, burası laik Türkiye Cumhuriyeti ve hep böyle kalacak

824
912
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Şeriatı hic biri istemiyor kadı başta dursun hepimiz ülkeyi sömürelim istiyor :)

yanıt381
yanıt182
Alkurt:

Laiklik dinsizlik degildir eyy nörolojik bozuklar, Laiklik, devlet veya baska birilerinin baskisi olmadan hür irada ve özgürce dini görevlerini ibadetini yapmaktir.Acin anladiginz dilde Kuran okuyun daha iyi anlayacaksiniz.Begenmeyen ceker gider.Gitmek isteyen bu zihniyetlerin cogu ne hikmetse hepsi Avrupaya gider, özledikleri taliban seriati gibi ülkelere gitmezler..Türkiye yi kimse kaosa sürükleyemeyecek..Ne mutlu Kurani anlayarak okuyanlara, Cumhuriyete ve Atatürk akilciligina destek olanlara

yanıt323
yanıt205
Hakan:

Zaten hür değilken baskı altında yapılan ibadetlerin kabul olmayacağını bilmiyor musunuz? Atatürk bizi kurtarmasaydı sömürge ülkesi haline gelseydik dinimizi nasıl yaşayabilecektik?

yanıt122
yanıt170
Turan E.:

Seriatin anlamini bilen varmi? Anlami Allah kanunlari…

yanıt244
yanıt33
arif simsek:

şeirat isteyen irana arabistana yallah yallah

393
542
yanıtYanıtla
Turan E.:

Şeriat demek allahın hükümleri demek… Bence yeterli bı cvp

yanıt257
yanıt49
Nevriye Bakğ:

Neden şeriat isteyenler gidecek sen git madem tahammülün yok malum Müslüman bir ülke de yaşıyorsun ve bahsettiğin seriatta inandığımız Allah c.c kanunu ya madem sen saygı duyamayacak gibisin sen git hollandaya amerikaya biz size sabrediyor saygı duyuyorsak beyefendi sizde inançlı olursunuz olmazsınız beni ilgilendirmez ama benim inancıma saygı duyacaksınız.

yanıt78
yanıt24
arif simsek:

yürü be cübbeli kim tutar seni salla, salla bu ülke türkiye cumhuriyeti Laikdir Laik Kalacak doğru irana arabistana haydi yallah.

339
351
yanıtYanıtla
Demir Acer :

cubbeli sen icini serin tut cehennemin ilk musterilerinden biri sensin seni seni koyun postu altinda

329
361
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title