Haberler

Çorum'un Alaca ilçesinde traktör ile ticari taksi çarpıştı: 3 yaralı

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde traktörün ters şeride girerek ticari taksi ile çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza sonucunda traktör ve otomobil hurdaya döndü. Yaralılar Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ters şerde giren traktör taksi ile çarpıştı: 3 yaralı

Kaza nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu

ÇORUM - Çorum'un Alaca ilçesinde iddialara göre ter şeride giren traktörün ters şeride girerek ticari taksi ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Sanayi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum'dan Alaca istikametine seyir halinde olan Satılmış Kaya yönetimindeki 19 LD 803 plakalı traktör ters şeritte ilerlerken kavşaktan dönmeye çalışan Olgun Özkan yönetimindeki 19 T 2514 plakalı ticari taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle traktör ve otomobil hurdaya döndü. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağğlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücülerin yanı sıra ismi takside yolcu olarak bulunan Oğuzhan Özkan yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada nedeniyle Çorum-Alaca karayolu bir süre trafiğe kapandı. Yolda yaklaşık 2 kilometre araç kuyruğu oluştu. Ayrıca traktörden yola sızan yağ nedeniyle başka bir kazanın yaşanmaması için Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri yolu yıkarken kumlama çalışması yaptı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Devlet Hastanesi Alaca Alaca Çorum 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title