Haberler

Çorum İskilip'te Bağ, Bahçe ve Tarlalarda Yangın Çıktı

Güncelleme:

Çorum'un İskilip ilçesinde bağ, bahçe ve tarlaların bulunduğu alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında 50 dönümlük alan zarar gördü.

İskilip'te korkutan yangın

Bağ, bahçe ve tarlaların bulunduğu yaklaşık 50 dönümlük alan yandı

ÇORUM - Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan yangını korkuttu. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İlçeye bağlı Kayazlı köyü Bağlar mevkiinde bilinmeyen bir nedenle yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın ekili araziler ile çevrede bulunan bağ ve bahçelere sıçradı. Vatandaşlar 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine İskilip Belediyesi itfaiyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede yangına müdahale eden ekipleri uzun süren çalışmaların ardından çıkan yangını kontrol altına aldılar. Kontrol altına alınan ve söndürme çalışmaları devam eden yangında bağ, bahçe ve tarladan oluşan yaklaşık 50 dönüm arazi yanarken çevrede bulunan vatandaşlarda söndürme çalışmalarına traktörleri ile katıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İtfaiye İskilip Bahçe Çorum 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title