Haberler

Çankırı'da '19 Mayıs' yürüyüşü

Güncelleme:

Çankırı'da '19 Mayıs' yürüyüşü Çankırı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Çankırı'da '19 Mayıs' yürüyüşü

ÇANKIRI - Çankırı'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 102'nci yıl dönümü münasebetiyle Çankırı'da tören düzenlendi. Tören kapsamında, sporcular ve protokolün katılımıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önünden anıt alanına kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunmasının ardından İstiklal Marşının okunduğu törende anıt alanına da çelenk sunuldu.

"Devletimiz gençleri geleceğe hazırlamak için gayret gösteriyor"

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz burada yaptığı konuşmada, "Gaziler ve tüm toplumun fedakarlığıyla kurtuluş mücadelesinin sona ermesinin 102'nci yıl dönümünü salgın tedbirleri içerisinde kutluyoruz. Beraberindeki silah arkadaşları ve o günkü milleti kurdu. Gelecek sizlere emanet. Bugün bizlerin şu anda buradaki hazirunun bulunduğu makamların tamamında inşallah sizler olacaksınız. Devletimiz tüm gücüyle sizleri geleceğe hazırlamak için gayret göstermekte. İnşallah günü geldiğinde şu anda taşıdığımız bayrakları sembolik olsa da sizlere teslim edeceğiz. Sizler bugüne milletimizi getirenlerin çok daha üzerinde gayret göstererek bizden çok daha çaba sarf ederek vatanımızı milletimizi çok daha güzel yarınlara taşıyacaksınız. Ben sizlere olan inancımı hem şahsım hem de sizleri izleyen heyet adına teyit etmek istiyorum. Bugüne kadar emek verenlere gazilerimize, şehitlerimize rahmet ve saygıyla selamlıyorum. Vatan sizlere emanet geleceği yüceltecek, yükseltecek bizlere ve torunlarımıza daha iyi bir ülke inşa edecek olan sizlersiniz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Çankırı Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
title