Haberler

Bursa'yı lodos vurdu! Şiddetli rüzgara dışarıda yakalananlar çareyi ağaçlara sarılmakta buldu

Güncelleme:

Bursa'yı saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan lodos vurdu. Yıldırım ilçesinde ağaçlar yollara ve park halindeki araçların üzerine devrildi. Lodosa sokakta yakalananlar da zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, şiddetli rüzgar nedeniyle uçmamak için ağaçlara tutunurken bazıları da çareyi viyadük altlarına sığınmakta buldu.

Bursa'da, saatteki hızı zaman zaman 70 kilometreye ulaşan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Kentte etkili olan lodos nedeniyle, ağaçlar yollara ve park halindeki araçların üzerine devrilirken, uçan bir çatı parçası park halinde otomobile zarar verdi. Lodosa dışarıda yakalanan vatandaşlar ise ağaçlara sarılarak uçmamaktan kurtuldu.

Bursa'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

AĞAÇLAR YOLA DEVRİLDİ

Kentte akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiledi. Saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle ağaçlar yollara ve park halindeki araçların üzerine devrilirken, lodos nedeniyle binalardan kopan parçalar yollara savruldu. Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi Vardar sokaktaki bir binadan kopan çatı parçası sokak üzerinde park halindeki otomobilin üzerine düştü.

Bursa'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

AĞAÇLARA TUTUNDULAR

Yıldırım ilçesinde şiddetli lodosa sokakta yakalananlar da zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar, uçmamak için ağaçlara tutunurken bazıları da viyadük altlarına sığındı.

Bursa'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

YARIN ÖĞLE SAATLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre saatteki hızının 85 kilometreye kadar ulaşması beklenen lodos, yarın öğlen saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Bursa Valiliği de sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada, şiddetli lodos nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulundu.

Bursa'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Yıldırım Bursa Ulaşım Çevre Hava Durumu Doğal Afetler Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title