Haberler

Bursa'da Lodos ve Sağanak Yağmur Etkili Oldu

Güncelleme:

Bursa'da etkili olan lodos ve sağanak yağmur, derelerin taşmasına ve dükkanların su dolmasına neden oldu. Güzelyalı Mahallesi'nde ise bir sitenin istinat duvarı çöktü.

Mudanya'da dere taştı, dükkanlar çamur deryasına döndü

BURSA - Bursa'da etkili olan lodos ve sağanak yağmur sonrası dereler taştı, dükkanlar çamur deryasına döndü. Güzelyalı Mahallesinde ise sitenin istinat duvarı çöktü.

Bursa'da lodosun ardından etkili olan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde olduğu kadar, ilçelerde de dereler taştı, duvarlar yıkıldı. Mudanya ilçesi Trilye Mahallesinde lodos sebebiyle kırılan ağaç dalları, dere yatağını kapatması sonucu sular taştı. Dere yatağından yağmur sularıyla birlikte gelen çamurda, dükkanların içerisine doldu. Vatandaşlar ve belediye ekipleri, temizlemek için uzun uğraşlar verdi.

Güzelyalı Mahallesinde ise, bir sitenin istinat duvarı çöktü. Yerle bir olan istinat duvarının altında kimsenin olmaması facianın önüne geçti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sağanak Yağmur Güzelyalı Bursa Doğal Afet Hava Durumu Genel Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title