Haberler

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi'nin İnşaat Çalışmalarını İnceledi

Güncelleme:

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi'nin yapım çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu. Proje, anı evi, seyir terası, kafe ve restoran alanlarıyla hizmet verecek.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yapımı devam eden "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi"nin çalışmalarına katılarak incelemelerde bulundu.

Bozüyük'te yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenilen "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi"nin yapım çalışmaları sürüyor. Çalışmalara katılan Başkan Bakkalcıoğlu inşaat alanında incelemelerde bulunarak görevlilerden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Musapınarı mevkii Bien Seramik karşısında 8 bin metrekare alan üzerinde çalışmaları devam eden modern çevre peyzajı ile çevrelenen "Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi"nde anı evi ve seyir terası alanları ile ayrıca kafe ve restoranlar hizmet verecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Bozüyük Belediye Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title