Haberler

Boğulma Tehlikesi Geçiren Vatandaş Böyle Kurtarıldı

Güncelleme:

Kocaeli'nin turizm destinasyonlarından Kandıra'da denize giren 37 kişi, AKUT ekipleri tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Kurtarma operasyonları kameralara yansıdı.

Boğulma tehlikesi geçiren vatandaş böyle kurtarıldı

Hem jet skilerle hem kıyıdan müdahalelerle 37 kişiyi boğulmaktan kurtardılar

KOCAELİ - Kocaeli'nin turizm destinasyonları arasında yer alan Kandıra'da denize giren 37 kişi, AKUT ekipleri tarafından boğulmaktan kurtarıldı. Boğulma tehlikesi geçiren bazı vatandaşların kurtarılma anları da kameralara yansıdı.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte Kandıra sahilleri tatilcilerin akınına uğramaya devam ediyor. AKUT Kocaeli ekipleri de muhtemel boğulma tehlikeleri için plajlarda çalışmalar yürütüyor. Ekipler, boğulma tehlikesi yaşayan vatandaşlar olduğunda gerek jet skilerle gerekse kıyıdan suya girerek kurtarma çalışması başlatıyor. Son olarak dün yapılan çalışmalarla 6 kişi kurtarıldı. Yaz sezonu boyunca bölgede görev yapan AKUT ekiplerinin şimdiye kadar 37 vatandaşı boğulmaktan kurtardığı öğrenildi. Ekiplerin kıyıdan suya girerek ve jet skilerle yaptığı kurtarma operasyonları kameralara da yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kocaeli Kandıra Akut Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title