Haberler

Beylikdüzü Belediyesi Anne Çocuk Kampı'nda doğayla iç içe bir hafta sonu yaşattı

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Anne Çocuk Kampı'nda, anneler ve çocukları doğayla iç içe bir hafta sonu deneyimi yaşadı. Kampta düzenlenen atölye çalışmasında çocuklar, anneleriyle birlikte yaptıkları el işi çalışmalarını depremzede çocuklara hediye etmek üzere hazırladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Anne Çocuk Kampı'nda, anneler ve çocukları doğayla iç içe bir hafta sonu deneyimi yaşadı. Kampta düzenlenen atölye çalışmasında çocuklar, anneleriyle birlikte yaptıkları el işi çalışmalarını depremzede çocuklara hediye etmek üzere hazırladı.

Cumhuriyet Doğa ve İzcilik Kampı'ndaki Anne Çocuk Kampı'nda; kampçılık ve çadır kurma eğitimi, gece yürüyüşü ve yıldızlarla yön bulma gibi aktiviteler düzenlendi. Macera parkurları ve izci oyunlarıyla eğlence dolu anların yaşandığı kampta düzenlenen atölye çalışmasında ise çocuklar, anneleriyle birlikte yaptıkları el işi çalışmalarını depremden etkilenen çocuklara hediye edilmek üzere hazırladı.

Kapanış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Belediye Meclis Üyesi Emine İhtiyar, Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Fidan Gül ve Beylikdüzü İzcilik ve Doğa Sporları Kulübü (BİDOKS) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamp Koordinatörü Nihal Delibay izcilere madalya ve hediyeler takdim etti.

Kampın kapanış töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Emel Turan, şunları söyledi:

"Burada yapılan işin çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Umarım bu çalışmalarımız artarak devam edecek. BİDOKS Kulübü ile iç içe yıllardır bu çalışmalarımızı yapıyoruz. Anneler ve babalar çocuklarıyla belli zamanlarda yaz döneminde bir araya geliyor. Çocukları her zaman Beylikdüzü Belediyesi'nin yaptığı faaliyetlerde aramızda görmek istiyoruz."

Çevre ve doğaya saygılı olmak adına atılan birinci adımın izcilik eğitimlerinde verildiğini belirten Meclis Üyesi Emine İhtiyar ise "Çocuklar için yaptığımız etkinliklerde onların topluma iyi birer vatandaş olmalarını sağlamak istiyoruz. Hepinize burada olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Beylikdüzü Belediyesi Beylikdüzü Çocuk Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title