Haberler

Belçika'da yaşayan hayırseverlerin kurbanlıkları Diyadin'de kesildi

Güncelleme:

Belçika'da yaşayan hayırseverlerin kurbanlıkları Diyadin'de kesildi Belçika Anvers Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, vekalet yoluyla aldığı kurbanların kesimi için Ağrı'nın Diyadin ilçesine geldi.

Belçika'da yaşayan hayırseverlerin kurbanlıkları Diyadin'de kesildi

AĞRI - Belçika Anvers Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, vekalet yoluyla aldığı kurbanların kesimi için Ağrı'nın Diyadin ilçesine geldi.

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı'nın daveti üzerine Ocak ayında Ağrı'nın Diyadin ilçesine gelen Belçika Anvers Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk, ilçededen memnun kalınca Belçika'da yaşayan Emirdağlıların vekaletname yoluyla aldığı 49 kurbanlık koyunun kesimini yapmak için yeniden ilçeye geldi. Diyadin Kaymakamı Alper Balcı ile beraber kesimi gerçekleştirilen kurbanlık koyunlar, toplamda ilçede yaşayan 186 kişiye 6 kiloluk paketler halinde dağıtıldı.

Diyadin Kaymakamı Alper Balcı, daha önce ilçede misafir ettiği Belçika Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk ve Milletvekili Güler Turan'nın Kurban Bayramı'nda kurbanlıklarını Diyadin'de kesmek istemsi üzerine, Belçika'dan vekaletname yoluyla 49 kurbanlık koyunun kesimini yaptıklarını söyleyerek, "Ocak ayında Belçika'dan Belediye Başkan Yardımcımız Erkan Öztürk ve Milletvekili Güler Turan Diyadin'e geldiler. Diyadin'i çok beğendiklerini söylemişlerdi. Kurban Bayramın'da kurban vazifelerini burada gerçekleştirmek istediklerini söyleyince bizlerde davet ettik. Erkan Öztürk Emirdağlı, Belçika'daki Emirdağlıların vekaletlerini buraya alarak burada 49 tane kurban kestik. 49 kurbanın hepsini Diyadinli 186 vatandaşımıza 6 kiloluk paketler halinde dağıtacağız. Kesim yaptığımız mezbahanemiz Doğu Anadolu Projesi kapsamında 2019 yılında bitmiş. Bizim dönemimizde aktif hale getirdik. Kasap ve şoförlerimizi aldık. Belediye başkan yardımcımız ve milletvekilimizin kurban hayırlarıyla da bereket kazandı. Bugün ilk kez kesim yapıyoruz. Bundan sonra Diyadin'de hayvanlar hijyenik bir şekilde kesilecek." İfadelerine yer verdi.

Belçika Anvers Belediye Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk ise, ilçeden çok memnun kaldığını ve bu nedenle bu sne kurbanlıkların kesimi için Diyadin'e geldiklerini vurgulayarak, "Diyadin'e geldik, çok beğendik. Burası çok güzel bir memleket. Normalde kurbanlarımızı biz vakıflara veriyorduk ama kaymakam beye destek olsun diye bu sene bu şekilde keselim dedik. Emirdağlılar olsun, ailem olsun hepsiyle birlikte bir kampanya düzenledik. Kurbanlıkları burada kesmek istedik. Kaymakam beyde destek oldu." Şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erkan Öztürk Belçika Diyadin Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title