Haberler

Başkan Yaşar'dan Kurban Bayramı mesajı

Güncelleme:

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Kurban Bayramımız kutlu ve mübarek olsun" dedi.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, "Kurban Bayramımız kutlu ve mübarek olsun" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayan Çat Belediye Başkanı Yaşar mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı'na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, sevinme günüdür, barış günüdür. Bayramlar, her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür. Bu vesileyle; tüm İslam Alemi'nin mübarek Kurban bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, milletçe birlikte mutlu bir bayram geçirmemizi diliyorum. Başta Çatlı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, insanların, samimi kardeşlik bağlarıyla kenetlenerek barış ve huzur içerisinde yaşamalarına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Bayramımız mübarek olsun." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kurban Bayramı Fethi Yaşar Melik Yaşar Çat Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title