Haberler

Başkan Doğan 5 Yıl Önce Bisiklet Hediye Ettiği Mehmet Dede'yi Hastanede Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 92 yaşında bisikletle gezdiği sırada kaza geçiren Mehmet Dede’yi hastanede ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 92 yaşında bisikletle gezdiği sırada kaza geçiren Mehmet Dede'yi hastanede ziyaret etti. Doğan Mehmet Dede'ye 5 yıl önce bisiklet hediye etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, yaklaşık 70 yıldır bisiklete kullanan 92 yaşındaki Mehmet Baykan'a 5 yıl önce bisiklet hediye etti. Baykan'a geçtiğimiz günlerde bisikletiyle yolda giderken bir araç çarparak yararlanmasına neden oldu. Baykan kaza sonrası Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İzmit Belediye Başkanı Doğan, Mehmet Dede'nin kaza haberini alır almaz hemen tedavi gördüğü Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gitti.

Yakınlarıyla görüşen Doğan, bisiklet aşığı dedenin durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Mehmet Baykan'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak bir süre sohbet eden Başkan Doğan " Mehmet Dedemizi çok seviyoruz. Kendisiyle 5 yıl önce öğrencilere bisiklet dağıtırken tanışmıştım" dedi

"Bisiklete olan tutkusunu ve 1952 yılından beri yaz kış bisiklet kullandığını öğrenince çok etkilenmiştim" diyen Başkan Doğan, "Kendisine bisiklet hediye ederek Mehmet Dedemizin bu tutkusunun herkese örnek olmasını istemiştim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranı olan dedemize Allah'tan acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaza sırasında bisikleti hasar gören Mehmet Dede'ye yeni bisiklet sözü de veren Başkan Doğan, yaşlı adamın selamını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğini de söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Baykan Nevzat Doğan Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title