Haberler

Aynı Yerde İki Haftada İkinci Vahşet! Antalya'da Yavru Kedinin Karnını Deştiler

Güncelleme:

Antalya'da 2 hafta önce kafası ve bacakları kesilen yavru kedinin hemen 20 metre ilerisinde bu kez karnı deşilmiş yavru kedi bulundu.

Antalya'da karın bölgesi deşilmiş halde yavru kedi ölüsü bulundu. Çöp konteyneri yakınına bırakılan kedinin, yaklaşık 2 hafta önce kafası kesilmiş halde bulunan başka bir yavru kedinin hemen 20 metre ilerisinde bulunması ise dikkat çekti.

KAFASI VE BACAKLARI KESİLEN KEDİNİN YAKININDA BULUNDU

Son günlerde kedi ölümlerinin sık yaşanmaya başladığı Antalya'da, bir yavru kedi daha vahşice telef edilmiş olarak bulundu. 12 Eylül günü Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi 1295 Sokak'ta yavru kedinin kafası ile bacaklarının kesildiği bölgenin hemen 20 metre ilerisinde ölü bir kedi yavrusu daha bulundu.

YAVRU KEDİ KARNI DEŞİLMİŞ HALDE BULUNDU

Daha önce mahallelilerin satanistlerden şüphelenmesine yol açan kedi ölümünün ardından karnı delinmiş şekilde bulunan yavru kediyi, Haşimişçan Mahalle Muhtarı cep telefonuyla çekti. Henüz 2-3 aylık olduğu tahmin edilen yavru kedinin karnında büyük bir deliğin olduğu gözlendi.

POLİS OLAYIN PERDE ARKASINI ARAŞTIRIYOR

Yavru kedinin neden ve ne zaman öldüğü henüz belirsizliğini korurken, polis olayın yaşandığı sokağa gelerek araştırma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Antalya 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title