Haberler

Başıboş sokak köpekleri, baba oğulu kanlar içerisinde bıraktı

Güncelleme:

Aydın'da başıboş sokak köpekleri önce Tuğra Berk Ersoy'a, ardından da onu kurtarmak isteyen babası Akın Ersoy'a saldırdı. Kanlar içerisinde kalan Akın Ersoy, başıboş köpekleri nedeniyle belediyeye ve yetkililere isyan etti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde oğlunu kurtarmak isteyen baba, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Akın Ersoy, köpekler için belediyeye defalarca şikayette bulunduğunu ancak kimsenin ilgilenmediğini söyledi.

ÖNCE OĞLUNA SONRA BABASINA SALDIRDI

Efeler ilçesindeki kırsal Armutlu Mahallesi'nde Akın Ersoy isimli vatandaş, bahçesinde oğlu Tuğra Berk Ersoy ile çalıştığı sırada oğluna sokak köpeklerinin saldırdığını fark etti. Oğlunun yardımına koşan baba oğlunu köpeklerden kurtarırken, köpeklerin yeni hedefi oldu. Uzun süre köpekler ile mücadele eden Ersoy, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kendi imkanları ile Aydın Devlet Hastanesi'ne gelen Ersoy duruma tepki göstererek sokak köpekleri ile ilgili çalışma yapılmasını istedi.

Aydın'da Sokak Köpeklerinin Saldırısına Uğrayan Vatandaş Tepki Gösterdi

"ŞİKAYETTE BULUNDUM ANCAK İLGİLENMEDİLER"

Gördüğü tedavi sonrası hastaneden taburcu olan Akın Ersoy, "Bahçede iş yaptığım sırada bir grup sokak köpeği çocuğuma saldırdı. Oğlumu kurtarırken köpeklerin yeni hedefi haline geldim. Dışarıda sahipsiz 50 köpek var beki. Bu durumdan oldukça rahatsızız, Bugün çocuğumu kurtardım ama orada ben olmasaydım çocuğuma ne olurdu düşünmek bile istemiyorum. Evimin yanında köpeklerin barakası var, etrafında da köpeklere yemek veriyorlar. İlgili belediyeye defalarca şikayette bulundum. Ancak ilgilenen olmadı" dedi.

"KÖPEKLERİN BENİ KOYDUKLARI HALE BAKIN"

Köpek saldırısı sonrası çekilmiş bir fotoğrafını da sosyal medya hesabında "Eti yiyen, sütü içen köpeklerin beni koydukları hale bakın. Köpeksevenler, insan canı hiç ise, köpek..." notuyla paylaşan Ersoy hayvanseverlere de tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Akın Ersoy Aydın Baba Belediye 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title