Haberler

Aydın semalarında esrarengiz cisim! İki gündür mahalleli korku içinde

Güncelleme:

Aydın'ın Köşk ilçesi semalarında gece saatlerinde görülen esrarengiz cisim vatandaşları hem şaşırttı hem tedirgin etti. 2 gündür görüldüğü söylenen esrarengiz cisim, amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Köşk ilçesi Karatepe Mahallesi semalarında dün gece saatlerinde görülen esrarengiz cisim mahalleliyi şaşırttı. Mavi ışık saçan ve vatandaşları tedirgin eden esrarengiz cismi, mahalle sakinlerinden Mustafa Ayar cep telefonu kamerası ile anbean kaydetti.

"2 GÜNDÜR GÖRÜLÜYOR"

Bu zamana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadığını ifade eden Karatepe Mahalle Muhtarı Aydın Kılınç, "Mahallemizin üzerinde 2 gündür mavi renkli, küçülüp büyüyen ve ışık saçan bir cisim dolaşıyor. Bunun ne olduğuna dair bir fikrimiz yok. İlk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Yetkililerden bu cismin araştırılmasını talep ediyoruz" dedi.

Aydın semalarında esrarengiz cisim! İki gündür

Aydın semalarında esrarengiz cisim! İki gündür

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Karatepe Aydın Köşk Haberler

500

Yorumlar (12)

Adanalı:

La ne gorhünüz , sıksanıza havaya , adanada olaydı geşke. Bide herkez efe oynar erkah gibi

21
55
yanıtYanıtla
Tarik:

Nerede durursa oraya turbe yapin.

22
42
yanıtYanıtla
doğrucu:

kedidir o kedi :) ufo gören masum köylü :)

31
14
yanıtYanıtla
vatandaş:

uzaylı diye bir şey yok mükellef olmanın şartı akıldır ve Kur''an da 2 grup zikredilir insanlar ve cinler bunun dışında tüm kainatta akıllı başka bir varlık yok yani dünya dışından gelecek olan varlıklar ya bu 2 gruptan birine yada melezi olmak zorunda kainatta yaşam olan başka gezegenler olabilir ama akıllı varlık ancak bu 2 gruba mensup olabilir öyle uzaylı filmlerindeki gibi canlılar olmaz bilim için akıl akıl olunca mükelleflik oda din ve kitap gerektirir uzaylılar kökten dinci ise ne olur g

2
15
yanıtYanıtla
he he inandım sana:

Kafayı mı yedin sen, alim misin sen? ''Uzayda canlılar olmaz demiş'' , çok biliyorsun sen! Uzaya mı gittin gördün olmadığını. Aklın almayınca hemen kurana sığın dimi! Otur oturduğun yerde bir yerlerinden bir şeyler uydurma böyle.

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Yani cinler periler öcüler gulyabaniler havalarda uçuyorlar.

yanıt0
yanıt0
DÜNYALI EREN:

Oldukça hızlı manevra yapıyor ışıkları net biçimde görülüyor. Dünyanın Güneş sistemine sonra girmiş bir gezegen olduğuna inanıyorum. Allah alemlerin rabbidir yani pek çok alem var arşlar gökler uzay akıllara ziyan boşluk bu canlıların yaşamını sürdürdüğü sistemde büyük ihtimal güneşleri bizimki gibi kuvvetli enerjiye sahip değil ılıman bir iklimi sağlıyordur tahminim o yönde ileri teknolojiye sahipler enerji kaynaklarını bir tesbit edebilsek belkide dünyamızdada vardır o kaynak keşif gerektiriyor.

4
6
yanıtYanıtla
meho:

Isırmıyosa sıkıntı yok.

4
0
yanıtYanıtla
Zort:

Işıklı drone

2
1
yanıtYanıtla
0131:

kedidir kedi . . paniklemeyin hemen. . .

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title