Haberler

Ataköy'de Yatta Yangın: 4 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

BAKIRKÖY'de bulunan Ataköy marinadaki bir yatta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ve Kıyı Emniyetinin müdahalesiyle söndürülen yangında yat küle döndü. Yatta bulunan 6 kişiden 4'ü ağır yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

(Ek bilgi ve görüntüyle) ATAKÖY'DE YAT ALEV ALEV YANDI: 1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Oğuzhan CİN / İSTANBUL, (DHA)- BAKIRKÖY'de bulunan Ataköy marinadaki bir yatta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ve Kıyı Emniyetinin müdahalesiyle söndürülen yangında yat küle döndü. Yatta bulunan 6 kişiden 4'ü ağır yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ataköy marinada saat 18.00 sıralarında yakıt almak için akaryakıt istasyonuna yanaşan yatta bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis, sağlık ve Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Zaman zaman patlama seslerinin de duyulduğu yatın içinde 6 kişinin olduğu tespit edildi. 2 kişi kendi imkanları ile kurtulurken 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Alevlerin marinada bulunan diğer deniz taşıtlarına sıçramaması için yat, bir tekne yardımıyla deniz açıklarına çekildi. İtfaiye ekiplerinin denizden müdahale edemediği yangına Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından söndürülürken, 6 metre boyundaki yat küle döndü. Yat, yangın söndürüldükten sonra kıyıya çekildi.

Yaralılardan Melek K., Hilal Ç. ve Nermin İlgem A.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı, ağır yaralanan Engin C.'nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İtfaiye Ataköy Kaza Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title