Haberler

Arhavi'de kaybolan balıkçı için bekleyiş sürüyor

Güncelleme:

Arhavi'de balıkçılık yapan ve 10 gün önce denize açılan Mehmet Aykut'tan hala haber alınamıyor. Yakınları, gelecek haber için bekleyişini sürdürüyor.

10 gün önce tekneyle denize açılan ağabeyinden gelecek bir haber bekliyor

ARTVİN - Artvin'in Arhavi ilçesinde balıkçılık yapan ve 10 gün önce teknesiyle denize açıldıktan sonra bir daha dönmeyen 71 yaşındaki Mehmet Aykut'tan gelecek haber için yakınlarının bekleyişi sürüyor.

Arhavi'de 19 Ağustos Cumartesi günü yaşanan olayda, teknesiyle denize açılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan Mehmet Aykut için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Kıyıdan 2 kilometre açıkta demirlediği teknesinde bulunamayan Aykut için Deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerinin denizde yaptığı arama çalışmalarına helikopterle havadan destek verildi.

Kayıp Aykut'un kardeşi Hızır Yılmaz Aykut her gün sabahın erken saatlerinde abisinin denize açıldığı kıyıya giderek acı bekleyişini sürdürürken, ağabeyinden gelecek bir haberin yolunu gözlüyor. Aykut, "Ağabeyim sabah saatlerinde balık tutmak için kendi teknesiyle denize açılmış. Daha sonra çevredeki balıkçılar tarafından teknede olmadığı tespit edilmiş. Biz de olay yerine gittik, kayık boştu çapa atılmış sabitlenmişti. Ama kendisi yoktu. Yetkililere haber verdik. Gerekli aramalar yapılıyor. Havadan, deniz altından, deniz üstünden arama çalışmaları yapılıyor. Balıkçı arkadaşları kendi imkanlarıyla arama yapıyor. Halen daha kendisine ulaşmak mümkün olmadı umutla bekliyoruz. Büyük bir stres içinde sonucu bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Aykut Aykut Tan Arhavi 3.Sayfa Yaşam Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title