Haberler

Ardahan'da 55 yıllık kar rekoru! Kamyonlarla şehir dışına taşınıyor

Güncelleme:

Ardahan'da son 55 yılın en yoğun kar yağışı sonrasında belediye ekipleri kenti kaplayan kar kütlelerini temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yağışın etkisini azaltmasının ardından 10 gündür devam eden çalışmalarda şimdiye kadar 590 kamyon dolusu kar şehir dışına taşındı.

Ardahan'da bu yıl etkisini daha şiddetli gösteren kar yağışı sonucunda 55 yılın rekoru görüldü. Beyaza bürünen kentteki karlar 10 gündür kamyonlarla şehir dışına taşınıyor.

590 KAMYON DOLUSU KAR TAŞINDI

6 Şubat tarihinde son 55 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığı Ardahan'da kar yağışının durması sonrasında Belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına 7/24 devam ediyor.Kentte 80 personel ve 18 iş makinesiyle temizlik çalışmalarını sürdüren belediye ekipler, son 10 günde, yaklaşık bin 590 kamyon kar şehir dışına taşındı.

"BUGÜNE KADAR BÖYLE KAR GÖRMEDİM"

Ana ve ara caddeler başta olmak üzere 7 mahallede vardiyalı şekilde karla mücadele çalışmaları devam ediyor. Kar kütlelerinin olduğu alanı merak ederek ziyaret eden Alican Yıldız, 'Yaşım 26 ve ben böyle bir kar kalınlığını bugüne kadar görmedim. 6 Şubat'ta yaklaşık 1-1,5 metre yüksekliğinde kar yağışı oldu. Daha temizlenemeyen alanlar da var. Kar kütlelerini görüyorsunuz. Ardahan Belediyesi çalışıyor ama imkanlar yetersiz. İnşallah bir daha bu şekilde kar yağışı olmaz' dedi.

Ardahan'da 55 yıllık kar rekoru! Kamyonlarla şehir dışına taşınıyor

Ardahan'da 55 yıllık kar rekoru! Kamyonlarla şehir dışına taşınıyor

Ardahan'da 55 yıllık kar rekoru! Kamyonlarla şehir dışına taşınıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ardahan Doğa 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Mehmet Yarba:

O karı bari göllere dökseler !

35
3
yanıtYanıtla
ebru haksever:

Bazı şehirlerde hiç yağmadı, bazısında aşırı yoğun yağdı...sıradışı bir iklim silsilesi yaşıyoruz...bukadar siyaset,savaş,para düşüneceğinize oturun küresel ısınma için neler yapılacağını düşünün,önlemler alın...

33
4
yanıtYanıtla
Hado:

Bu kar çok kıymetli değerlendirilmeli sonuçta su

24
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Taşıma kar ile değirmen dönmez

11
1
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Acaba Canada Diye Ulke Var..Sizin Inandiginiz Sekilde de Hizmetleri Secilmis Kisiler Veriyormus Ya..Diyorum ki Hani O Secdiginiz Kisilere Soyleseniz de, Boyle Isler Nasil Yapiliyormus Arastirsalar Ya..

3
6
yanıtYanıtla
Halkmen:

BELEDİYE NEDEN BÖYLE BİR MALİYETİN ALTINA GİRER Kİ.BU İS ASTARI YÜZÜNÜ GEÇER..BEN HİZMET YAPTIM EE HİZMET NEREDE MALESEF ERİDİ ŞU AN GÖSTEREMİYORUZ.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title