Haberler

Annesini taklit eden geç kız, çektiği videolarla fenomen oldu

Güncelleme:

Ordu'da fındık bahçesinde annesinin şivesini taklit ettiği anları çekip sosyal medyadan paylaşan genç kızın videoları haftada toplam 20 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Ordu'nun Kabataş ilçesinde yaşayan Nurşen Karayanız (29), fındık bahçesinde annesinin şivesini taklit ettiği anların videosu internette paylaşılınca sosyal medya fenomeni oldu. Karayanız, "Kendi ailemiz içinde yaptığımız doğaçlamaları kendimiz izlerken bu videolar bir anda sosyal medyada milyonlara ulaştı. Büyük bir kitle ile karşılaştık" dedi.

Kabataş'ın Belen Mahallesi'nde yaşayan Nurşen Karayanız, 2 yıl önce ailesine ait fındık bahçesinde eğlenirken, annesi Cemile Karayanız'ın yöresel konuşmasını taklit ettiği anları yengesi cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Ardından, videoyu sosyal medyaya yükledi. Video, bir günde 1 milyon izlenme rakamına ulaşınca, aile üyeleri şaşırdı. Üniversite mezunu Nurşen Karayanız, bunun üzerine yöresel şive ile konuştuğu videolar hazırlayıp, sosyal medyada paylaşımlarını sürdürdü. 2 yıl sonunda genç kızın paylaştığı vidolar, haftada toplam 20 milyon izlenme sayısına ulaştı. Sosyal medyada fenomen haline gelen Karayanız, paylaşımlarını kazancı haline dönüştürürken, annesi, babası ve diğer akrabalarının da yer aldığı videolara, takipçilerin ilgisi gün geçtikçe artıyor.

Annesini taklit etti, çektiği videolarla fenomen oldu

"BİR GECEDE 1 MİLYON İZLENDİ"

Nurşen Karayanız, eğlenmek için annesini taklit ettiği videoyu yengesinin sosyal medyaya yüklediğini söyleyerek "Fındık bahçesinde annemin şivesini taklit edip, konuştum. Yengem vidoyu sosyal medyaya yüklediğinde bir gecede 1 milyon izlendi. Bu video sonrasında 2 bin izlenme varken bir anda 200 bine sonra da milyonlara ulaştı. Hem şiveye devam ettim hem de farklı konularda videolar çektim. Bir kayınvalide, bir gelin ya da okula başlayan bir öğrenci taklitleri yaptım. İnsanların ilgisi artarak devam etti. Aslında kendi ailemiz içinde yaptığımız doğaçlamaları kendimiz izlerken bu videolar bir anda sosyal medyada milyonlara ulaştı. Büyük bir kitle ile karşılaştık. İnsanlar doğallığa hasret olduğu için gayet doğal olan bu yöresel vidolar da çok ilgi gördü. Bence işin sırrı da bu doğallık oldu" dedi.

Annesini taklit etti, çektiği videolarla fenomen oldu

"FENOMEN OLDUM"

Bir tiyatro eğitimi almadığını söyleyen Nurşen Karayanız, "Fındık bahçesinde video çekelim eğlenelim derken bir baktım ki herkesle birlikte eğleniyoruz. Artık beni gören tanımadığım insanlar yanıma geliyor, videolarımı anlatıyor. Bu artık benim bir işim haline geldi. Hatta Ordu'da çekilen bir dizide oyunculara şive koçluğu yapar hale geldim. Fındık bahçesinde ailemle eğlenirken bir baktım ki fenomen olmuşum. Eğer ben Ordu'nun bir mahallesinde bu imkansızlığa rağmen bunu başardıysam bütün genç kızlarımızın da yolu açıktır. Yeter ki ideallerini belirlesinler" diye konuştu.

Annesini taklit etti, çektiği videolarla fenomen oldu

"GURURLANIYORUM"

Anne Cemile Karayanız da kızına destek olduğunu söyleyerek "Kızımda benim desteğimle yürüdü, adım adım ileri gitti. Geldiği zaman çekim yapıyor, ben de gururlanıyorum. Hatta çarşıya gittiğim zaman beni de vidolarda gördüklerini söylüyorlar, çok gurur duyuyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kabataş Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (100)

Trabzon:

Sene 2020 biz neylerle uğraşıyoruz elin oğlu aya adam gondereli 40 sene oldu biz kaldık yaya

17
75
yanıtYanıtla
BOSUNA TAKMISSIN:

YILLARCA O BAŞ ÖRTÜSÜ İÇİN MÜCADELE EDEN NE ANNELERİMİZ VAR BU MEMLEKETTE BAK EN UFAK BİRŞEYDE HEMEN YENİ FOTOLAR DA BAŞ ÖRTÜSÜNÜ ÇIKARMIŞSIN KARDEŞİM ALLAH CC SANA AKIL FIKIR VERSIN BU MEDYA PATRONLARININ ELINE DUSURMESIN SENI FILMLERDEN TEKLIF GELIR ONDAN SONRA AHIRETINI YAKARSIN YUVAN YIKILIR BACIM LÜTFEN GERI TAK OYLE ÇIKARIP TAKILACAK OYUNCAK DEGIL O

22
15
yanıtYanıtla
savunucu:

normal hayatta tesettürlü değil videolardda öyle

yanıt6
yanıt1
Ayıp ya:

İyi de o kız zaten açıktı fenomen olduğu için açılmadı bu ülkenin tek sorunu bilmediği tanımadığı her insan hakkında her şeyi konuşmak

yanıt14
yanıt2
kuki:

normalde örtülü degil zaten boş yapma

yanıt0
yanıt0
ad:

ne kadar boş bi iş ne kadar boş bi haber . geri kalmışlığımızı gösteren boş işler işte

34
3
yanıtYanıtla
Ga:

He valla

yanıt8
yanıt1
mustafa:

güzel kadınsın zaten fenomen olmaman ayıp olurdu sen anladın ne demek ıstedıgımı

5
22
yanıtYanıtla
mustafa:

kim izliyorsa böylesi şapşallıkları acıyorum vallaha

13
13
yanıtYanıtla
Harun:

Sen izleme kardeşim izleyenlerden saygı duy yeter..

yanıt0
yanıt1
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title