Haberler

Ankara'dan tatile gelen üniversite öğrencisi Samsun'da boğuldu

Güncelleme:

Ankara'dan tatile gelen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Samsun'da denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçirdi ve hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından Samsun'da bu yaz denizde boğulanların sayısı 17'ye yükseldi.

Boğulma tehlikesi geçiren üniversiteli genç kurtarılamadı

Samsun'da bu yaz denizde boğulanların sayısı 17'ye yükseldi

SAMSUN - Ankara'dan geldikleri Samsun'da denizde yüzerken boğulma tehlikesi geçirip hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Kırşehirli üniversite öğrencisi genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi, Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı sahilinde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırşehirli 22 yaşındaki Berkant Yumuşak, Ankara'dan arkadaşları ile birlikte Samsun'a tatile gelerek serinlemek için Karadeniz'e girdi. Yüzme bilmediği ve Konya'da mimarlık bölümü öğrencisi olduğu öğrenilen Berkant Yumuşak, birlikte denize girdiği arkadaşı Abdullah Çok'aayağının yerden kesildiğini söyleyip bir anda Karadeniz'in azgın dalgaları arasında kayboldu. Abdullah Çok, Berkant Yumuşak'a yardım için denize daldı. Bir ara Yumuşak'ın elini tutan Çok, mücadele etti ancak arkadaşını kurtaramadı. Abdullah Çok'un yardım istemesi üzerine akıntıya kapılarak kaybolan Berkant Yumuşak, sahil güvenlik ve deniz polisi dalgıçları tarafından denizden çıkartılarak ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Berkant Yumuşak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün hayatını kaybetti. Üniversiteli gencin cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleket Kırşehir'e götürüldü.

Berkant Yumuşak'ın ölümüyle Samsun'da bu yaz denizde boğulanların sayısı 17'ye yükselmiş oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ankara Samsun 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title