Haberler

Ankara'da korkutan gecekondu yangını: Dumanlar gökyüzünü kapladı

Güncelleme:

Ankara'da bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde yer alan bir gecekonduda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Alevlerin sardığı ev, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ankara'da korkutan gecekondu yangını: Dumanlar gökyüzünü kapladı

ANKARA - Ankara'da bir gecekonduda çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde yer alan bir gecekonduda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın meydana geldi. Alevlerin sardığı ev, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Cep Telefonu Altındağ İnceleme İtfaiye Ankara Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title