Haberler

Altındağ Belediyesi'nden vatandaşlara ücretsiz mahalle konakları

Güncelleme:

Altındağ Belediyesi, Karapürçek ve Başpınar mahallelerinde bulunan vatandaşların taziyelerini ya da toplantılarını gerçekleştirebilmeleri için ücretsiz mahalle konakları hizmete açtı. Vatandaşlar, bu tesislerden ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Altındağ Belediyesi'nin ilçede bulunan vatandaşların rahat bir şekilde taziyelerini ya da toplantılarını gerçekleştirebilmeleri için hizmete açtığı, Karapürçek ve Başpınar mahalle konakları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Ankara'nın Altındağ Belediyesi, mahalle konaklarını vatandaşın hizmetine sunuyor. Altındağ'ın her noktasında eksikleri gidermek ve ihtiyaçları karşılamak için durmaksızın çalıştıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı, "Mahalle konakları, Altındağlı vatandaşlarımız için çok önemli bir ihtiyaçtı. Altındağlı vatandaşlarımızın toplantı, taziye gibi etkinliklerini gerçekleştirmek için nezih, temiz ve düzenli ortamlara ihtiyaçları vardı. Bu tesisler sayesinde hemşehrilerimiz hiçbir ücret ödemeden, rahatlıkla taziyelerini gerçekleştirebilme imkanı buldu" diye konuştu.

Tüm hizmetler ücretsiz

Karapürçek ve Başpınar mahalle konaklarında vatandaşlar ücret ödemeden, rahatlıkla taziyelerini gerçekleştirebiliyor. Karapürçek Mahallesi'ndeki mahalle konağı 500 kişi kapasiteye sahip olmasının yanı sıra, Başpınar Mahallesi'ndeki mahalle konağı ise 600 kişi kapasiteye sahip. Vatandaşlar, bu tesislerden kız isteme, mevlit, taziye gibi toplantıları için ücretsiz olarak faydalanabiliyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Altındağ Belediyesi Başpınar Altındağ Toplum Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title