Haberler

Aksaray'da sel felaketinde kaybolan Asel bebek son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Aksaray'da meydana gelen sel felaketinde annesinin kucağından düşerek kaybolan ve 5 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 aylık Asel bebek, Güzelyurt ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Asel bebek son yolculuğuna uğurlandı

AKSARAY - Aksaray'da sel felaketinde annesinin kucağından düşerek sel sularında kaybolan ve bugün cansız bedeni 5 gün sonra bulunan 3 aylık Asel bebek Güzelyurt ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Aksaray'da 3 Eylül Pazar günü meydana gelen selde 1 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi yaralandı, 3 aylık Asel Balcan bebek ise sele kapılarak kayboldu. 5 gündür AFAD, UMKE, itfaiye, jandarma ve polis ve gönüllülerden oluşan 400'den fazla görevlinin katılımıyla aranan Asel bebeğin cansız bedeni bugün sabah saatlerinde balçıklar arasında bulundu. Asel bebeğin cansız bedeni cenaze aracı ile kaldırıldığı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Asel bebek için ailesinin yaşadığı Güzelyurt ilçesindeki Merkez Camiinde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Asel Balcan'ın cenazesi namazın ardından Aşağı Mahalle Mezarlığında dualarla defnedildi.

Cenaze namazına, ailesi ve yakınları, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekilli Hüseyin Altınsoy, Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, belediye başkanları, STK başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Güzelyurt Aksaray Bebek 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title