Haberler

ABD'de Karpuz Festivali düzenlendi

Güncelleme:

ABD'nin Los Angeles kentinde hafta sonu düzenlenen 2023 California Karpuz Festivali'nde ücretsiz karpuz ikramı, canlı müzik, lunapark eğlenceleri ve aileler için diğer etkinlikler yer aldı. İki gün süren etkinlik boyunca bir araya gelen yüzlerce insan karpuzları ve lezzetli yemekleri tattı ve karpuz temalı yarışmalara katıldı. Organizatörler ziyaretçilere 100.000 poundun (yaklaşık 45.360 kg) üzerinde karpuz dağıttı. Festivalde ayrıca çeşitli sanat ve zanaat sergilerine ev sahipliği yapan bir pazar yeri de kuruldu.

ABD'nin Los Angeles kentinde hafta sonu düzenlenen 2023 California Karpuz Festivali'nde ücretsiz karpuz ikramı, canlı müzik, lunapark eğlenceleri ve aileler için diğer etkinlikler yer aldı.

İki gün süren etkinlik boyunca bir araya gelen yüzlerce insan karpuzları ve lezzetli yemekleri tattı ve karpuz temalı yarışmalara katıldı. Organizatörler ziyaretçilere 100.000 poundun (yaklaşık 45.360 kg) üzerinde karpuz dağıttı. Festivalde ayrıca çeşitli sanat ve zanaat sergilerine ev sahipliği yapan bir pazar yeri de kuruldu.

Xinhua'ya konuşan balon bükme ve süsleme konusunda uzmanlaşmış yerel sanatçı Glenn Harvey, festival boyunca ziyaretçiler için yüzlerce balondan heykel yapmayı umduğunu söyledi.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Los Angeles'tan bildiriyor.(XHTV)

Kaynak: Xinhua / Yaşam

Los Angeles California Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title