Haberler

ABD'de bir ailenin arka bahçesinde çekildiği iddia edilen "uzaylı" görüntüsü ortalığı karıştırdı

Güncelleme:

ABD'nin Las Vegas kentinde bir ailenin arka bahçesinde çekilen görüntü tüyler ürpertti. Görüntülerde bir "yaratığın" ne yapacağını bilemez halde davrandığı gözlemlenirken, aile ise polise verdiği ifadede arka bahçelerinde en az 2.5 metrelik, kocaman gözleri olan ve kesinlikle insan olmayan varlıklar gördüklerini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde 30 Nisan'da gerçekleşen olayda bir aile, polis ekiplerini arayarak evlerinin arka bahçelerine bir aracın düştüğünü iddia etti. Aynı dakikalarda bir Las Vegas polisinin vücut kamerasına gökyüzündeki bir ışık hüzmesi yansıdı. Bu ışık iddialara göre Utah ve Kaliforniya'dan bile gözüktü.

"EN AZ 2 BUÇUK METRE, KOCAMAN GÖZLERİ VAR"

Gökyüzündeki ışık görüntülerinden 39 dakika sonra 911'i arayan bir adam, gökten düşen parlak bir nesne gördüğünü ve sonra da arka bahçelerinde en az 2.5 metrelik, kocaman gözleri olan ve kesinlikle insan olmayan varlıklar gördüklerini söyledi.

ABD'de bir ailenin arka bahçesinde çekildiği iddia edilen 'uzaylı' görüntüsü ortalığı karıştırdı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Söz konusu haberle ilişkili olarak sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler ortalığı karıştırdı. Yeni görüntülerde ise "uzaylı" olduğu iddia edilen bir "yaratığın" bahçe çitleri önünde ne yapacağını kestiremez bir halde hareket ettiği gözlemleniyor. Bazı kullanıcılar, görüntülerin filmlerde kullanılan CGI teknolojisiyle oluşturulmuş olabileceğini öne sürdü.

ABD'de bir ailenin arka bahçesinde çekildiği iddia edilen 'uzaylı' görüntüsü ortalığı karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Aile Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

Vatan Daş:

Bu uzaylı olsa; dünyaya gelecek uzay aracını yapacak kadar zeki olsa, sonra da dünyada böyle vahşi bir hayvan gibi ne yapacağını bilemeyecek durumda olacak öyle mi? Güldürmeyin adamı.

133
4
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Uzaylılarda her şeyi icat ettiler bir kıyafet icat edemediler.

118
5
yanıtYanıtla
ertugrul ceylan:

İnsan harici canlılar giyinme ihtiyacında bulunmaz.

yanıt17
yanıt9
ceromi:

insan harici canlılar zaten giyinik niye ihtiyacı olsun ki elmanın kabuğu portakalın dışı hayvanların tüyleri var yaradan zaten kapatmış kaplamış değilmi ertuğrul bey

yanıt7
yanıt5
mahalle sakini:

Bari animasyonu işi bilen birine yaptırsaydın nasa işçilik çok kötü ilkokul çocuğu bile yemez bunu.

28
4
yanıtYanıtla
Sana NE:

Bu uzaylı 3 parmakla ne harika icatlar yapmış .Şapka çıkarıyorum . Yazık pek de ürkek acıkmıştır da o :)

22
0
yanıtYanıtla
Sana NE:

Bu salak şey mi uzaylı. Getirsinler onu kedi mamasıyla besliyeyim.Ya bi gidin öteye ne uzaylısı bu bildiğimiz CGI oyunu , kimi kandırıyor bu amerikalılar !.Ancak kendi vatandaşlarını kandırır. Uzaylıymış ! Birde gelişmiş uzaylı buysa biz uzayın en gelişmiş yaratıklarıyız o zaman :)

15
3
yanıtYanıtla
Ahmet Başaran:

şoförüyle tanışamadık gıttı .. :) :)

16
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Uydurun uydurun bakalım, neden hiç biri net olmuyor bu görüntülerin?

14
1
yanıtYanıtla
corci:

bırakın adam rahat rahat hacetini gidersin ya

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title