Haberler

19 Eylül Gaziler Günü Kağızman'da Kutlandı

Güncelleme:

Kağızman'da düzenlenen törenle 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı. Törene Kağızman Kaymakamı, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı ve diğer yetkililerin yanı sıra gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Daştan, gazilerle bir süre sohbet etti ve vatanın korunması için birlik olunması gerektiğini vurguladı.

19 Eylül Gaziler Günü Kağızman'da düzenlenen törenle kutlandı.

İstiklal Alanı'nda düzenlenen tören, çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Garnizon Komutanı Üsteğmen Yaşar Ovacık, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aksoy, Emniyet Müdürü Serdar Ulusoy, AK Parti Kağızman İlçe Başkanı Nuri Turan, askeri erkan, daire amirleri gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Okan Daştan, 4K Kadın Kooperatifi ve Yöresel Ürünler Çay Bahçesinde Gazilerle bir süre sohbet etti.

Kaymakam Daştan, bu ülkenin kolay kazanılmadığını, dedelerimizin yaşadıkları acıların, dökülen kanlarının hatırına herkesimin birlik olup, vatana sahip çıkması gerektiğini kaydetti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

19 Eylül Gaziler Günü Kağızman Eylül Toplum Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title