Haberler

Yarsuvat: Sponsor Arayışları İçindeyiz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, sponsor arayışları içinde olduklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Sponsor arayışları içindeyiz" dedi.

Galatasaray'ın olağanüstü mali genel kurul toplantısı başladı. TT Arena'da yer alan çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kongrede ilk olarak genel kurul divanı seçilirken, başkanlığa İrfan Aktar getirildi.

Galatasaray'da başkanlık koltuğunu Duygun Yarsuvat'a devreden Ünal Aysal, genel kurula katıldı. Toplantıda konuşan başkan Yarsuvat, "Bu bir ibra toplantısı değildir. Bir araya gelip neler yapabiliriz diye konuşacağımız bir toplantıdır. Ateşten bir topu 35 gün evvel elimize aldık. Aldığımıza da çok memnunuz. Ocak 2014'te haddinden fazla futbolcu alınmış, çok fazla paralar ödenmiştir. 40 adet personel sigortasızdı. Bordroda olmayan kişilere avans veriliyordu. Eski hukuk müdürü kulübe 450 bin TL zarar vermiştir. Bunun için yargıya gidildi. Eski hukuk müdürü sahte belgelerle avans almış, sahte hastane faturaları ibraz ederek karşılık almıştır. Geçmiş dönemlerdeki transferlerde menajer komisyonlarının oldukça yüksek olduğu dikkat çekiyor. Ribery'nin kaçmasına neden olan kişiyle sözleşme yapılmış, gerekleri yerine getirilmedi diye 25 milyon Euro'luk dava açılmış. Riva arazisine hiçbir şey yapamıyoruz, yapmayı da düşünmüyoruz. Buranın ruhsatı alınmış ama yapı ruhsatının süresi doluyor. Kanuna göre ruhsat alındıktan 5 yıl sonra burada inşaata geçilmezse ruhsat bitiyor. 2010'dan itibaren yönetimler bunu değerlendirmedi. Pazartesi'den itibaren bunun peşine düşeceğiz" dedi.

"DÜNYANIN ÖNDE GELMİŞ SES SANATÇILARINI BURADA AĞIRLAYACAĞIZ"

Yapacakları yeni projenin Galatasaray ismi için olduğunu belirten Yarsuvat, "Sadece İstanbul'da değil, Galatasaray sevgisinin olduğu her yerde yarışmalar düzenleyeceğiz. Dünyanın önde gelmiş ses sanatçılarını burada ağırlayacağız. Geçen sene bu bir kere yapıldı, evime gidemedim. İstanbul'da yer yerinden oynadı. Sponsor arayışları içerisindeyiz. Gelirlerin çoğalması için çalışıyoruz. Gidip dışarıda bir salon kiralamak isteseniz Türk lirasından da vazgeçtiler, Euro'dan başlıyorlar. Personeli istemeden de olsa azalttık. Bunlardan bazı isimler kendi istekleriyle ayrıldı. Ama bunların yerine yeni adam almadık. Ekibimiz yeni başlamış gibi çalışıyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Duygun Yarsuvat İrfan Aktar Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title