Haberler

Yarışmada "Eşim Rus Düşkünüdür" Diyen Kadın Kocasını Utandırdı

Güncelleme:

'Ben Bilmem Eşim Bilir' programında eşinin çok çapkın ve Rus kızlarına düşkün olduğunu itiraf eden kadın stüdyoyu hem şaşırttı hem de kahkahaya boğdu.

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yine kahkaha tufanı yaşandı.

ŞAŞIRTAN İTİRAF

Yarışmacılardan biri eşinin en kötü huyunun "Rus düşkünü" olduğunu söylemesi herkesi hem şaşırttı hem de güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (61)

Can:

Acaba bu sefer hangi ajanstan aldılar bu kişiliksizleri .

42
1
yanıtYanıtla
KRALX:

SEN DE DOMUZ MUSUN Kİ EŞİNİN BU ÖZELLİKLERİNİ BİLDİĞİN HALDE HALA ONUNLA YATIP KALKIYORSUN PEKİ?EŞİNİ KISKANMIYOR MUSUN?KISKANMAYAN NEDİR BİLMİYOR MUSUN?

33
3
yanıtYanıtla
Love Russian:

Adamda haklı ruslara hasta olmamak elde değil. Rus bayanlarına aşırı ilgi duyuyorum. Çok güzeller gerçekten.

31
5
yanıtYanıtla
kapkara:

demek sende iş yokmuş. . .

19
11
yanıtYanıtla
MALATYALI:

EEE O ZAMAN BİRAZ DA SUÇU KENDİNDE ARAYACAKSIN HATUN! NEDEN EŞİN SEN DURURKEN RUS KADINLARINA YÖNELİYOR ACABA? İSTERSEN BİR DÜŞÜN BAKALIM SEBEBİ BULABİLECEK MİSİN?

16
14
yanıtYanıtla
yeliz:

kendi eşi garanti namusunda işinde gücünde rus kadınları ise malum sormaya bile gerek yok

yanıt0
yanıt0
yıldız:

Müslüman KÜLTÜRÜNÜ VE AİLE YAPISINI BOZMAYA ÇALIŞAN BU MASON OYUN nu izlemeyin çocuklarınızı da izletmeyin bizler domuz eti yememişiz ki normal kıskançlık damarımaz olmasın. . . . . yetkililerden. . . . kaldırmalarını istiyoruz programı böylece Müslüman ülkesinde salyangoz satmasınlar

27
3
yanıtYanıtla
kral çıplak:

işler yolunda gitmeyince masonlar misyonerler, abd , Avrupa, bizim gelişmemizi istemiyorlar masalını anlatmayın izleniyorki adamlar bu tür şeyleri yayınlıyor her şey duygusallık para para para

yanıt0
yanıt0
Nalannnnn:

Bu ne biçim kadınlık ya. Sende hiç kıskançlık yok mu o erkeği gör göre göre nasıl kabulleniyorsun kocanızda utunmadan iyi bir şey yapmış gibi pişmiş kelle gibi sırıtıyor bakın bunlarda hiç namus yok zahten bu yarışmalara namuslu erkek ve kadın katılamaz bu yarışmayı hazırlayanın da ne olduğu belli değil.

24
4
yanıtYanıtla
CSR:

Rezillik diz boyu valla birde ne güzel diyor Emin olun bu adam rusu eve atıyordur kadında bunları izliyordur o kadar eminim!! baksana kadın değişik şeylerden hoşlanıyor işte bunlar Aile izleyin çocuklar bakın bunlar AİLE!!!

26
2
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title