Haberler

Yarışmacıdan Kemal Doğulu'ya Tokat Gibi Cevap

Güncelleme:

Bu Tarz Benim'de Melisa Şahin'i eleştiren Doğulu'nun tavrı sertleşince yarışmacı, "Elersiniz olur biter" karşılığını verdi. Kemal Doğulu adeta tokat yemişe döndü.

Her bölümüyle olay yaratan yarışmada yine çok ilginç anlar yaşandı. Jüri üyesi Kemal Doğulu yarışmacılardan Melisa Şahin'i eleştirdiği sırada tavrı sertleşince yarışmacıdan "Elersiniz beni görmezsiniz, biter" sözünü duyunca büyük şok geçirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Kemal Doğulu Melisa Şahin Tokat Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (39)

baba yorgunmobilWeb@haberler.com:

la kemal disarda kimse yuzune bakmaz smdi o juri koltuguna oturdun dye adam mi oldun artiss ilk basta adam ol adam konusmasini ogren

51
2
yanıtYanıtla
kurt kurtMobil-ANDROID:

oglum kurtler olmazsa sizi haçlilar çoktan surmuştu turkiyeden

9
40
yanıtYanıtla
Zor Mobil-IOS:

Aferim sana bebek haddini aşmıştı ve 10 numara sokmuşsun yada koymuşsun Ağzına saglık

41
3
yanıtYanıtla
saniyemobilWeb@haberler.com:

Bu programmlar piyasaya bayan surmek icin yapiliyor. Ahlak bozmak icin

43
0
yanıtYanıtla
FujitoMobil-IOS:

Derdimize bakın canım Ülkemde açlık Sınırı 1200 yoksulluk Sınırı 3000 asgari Ücret 1000 tl , bize kendini bilmeyen açlık bilmeyen insanları haberini yapıyorsunuz biraz ülkenin gerçeklerini haber yapsanız .....

41
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun!!!Mobil-IOS:

Yeter artık birileri lütfen bu zavallı insanlara dur desin.Her şey bitti her sorun bitti bunların sorunlarını dinleyip ortak olmak ne kadar akıllıca.

38
2
yanıtYanıtla
FILANKES49Mobil-IOS:

Jüri olmuş ama adam olamamış. Bi kadınla bu şekilde konuşulmaz. Davar herif.

29
8
yanıtYanıtla
AsiiMobil-ANDROID:

jurilerin giydiklerinden haberi yok.milleti elestiriyo cok biliyok saniyolarda hic aynaya bakmiyolar heral eyyyyy. gett

31
3
yanıtYanıtla
TaksiMobil-IOS:

Soytarılık bunlar

31
1
yanıtYanıtla
GökhanMobil-IOS:

Erkegim diye ortalikta geziyor kapatin su programi artik bu kadar iskence yeter

27
3
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title