Haberler

Ağrı'da Yaralı Köpeği Tuttuğu Balıklarla Besliyor

Güncelleme:

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir kişi, bir ay önce otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpeğe her gün tuttuğu balıklardan yediriyor.

Taşlıçay ilçesinde bir kişi, bir ay önce otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpeği her gün tuttuğu balıklarla besliyor.

İlçede balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Muharrem Tanrıverdi, bir ay önce Murat Nehri'nde balık tuttuğu sırada, Ağrı-Doğubayazıt yolunda bir aracın köpeğe çarptığını fark etti. Tanrıverdi, belinden yararlanan ve hareket edemeyen yaralı köpeği yol kenarına aldı.

Yaralı köpeğe özenle bakan Tanrıverdi, her gün tuttuğu balıklardan yediriyor, su ihtiyacını karşılıyor. Tanrıverdi, hayvanın tedavisi için destek istiyor.

Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralı köpeğe bir ay önce araba çarptığını ve köpeğin tahminen belinde kırık olduğundan dolayı hareket edemediğini belirtti.

Köpeğin tedavi edilmesi gerektiğini ifade eden Tanrıverdi, "Yaralı köpekle kimse ilgilenmedi. Ben de ara sıra ekmek, su getiriyorum. İlk gün ki gibi değil, durumu çok düzeldi. Kimseden yardım istemedim çünkü Ağrı'da hayvan barınağı olup olmadığını bilmiyordum. Elimden geldiğince ona bakacağım. Sabah erken balık avladıktan sonra getirip balık da yediriyorum. Yardım istemeyi düşündüm ama nereye başvuracağımı bilmediğim için isteyemedim" diye konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA / Güncel

Murat Nehri Taşlıçay Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title