Haberler

Yaralı Kızıl Şahin Koruma Altına Alındı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kızıl şahinden genel görüntü- Mehmet Ümit Türk'ün açıklaması Bilecik'te yaralı kızıl şahin koruma altına alındı Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, donmak üzere olan yaralı kızıl şahin, Bozüyük Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği'ne teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kızıl şahinden genel görüntü- Mehmet Ümit Türk'ün açıklaması Bilecik'te yaralı kızıl şahin koruma altına alındı Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, donmak üzere olan yaralı kızıl şahin, Bozüyük Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği'ne teslim edildi.İlçeye bağlı Kızılcapınar köyündeki ormanlık alanda bir vatandaş tarafından 2 gün önce yaralı halde bulunan kızıl şahini yetkililer koruma altına aldı.Kızıl şahini bulan Mehmet Ümit Türk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ormanda gezdiği sırada hareketsiz duran şahini donmak üzereyken bulduğunu söyledi.Şahini aracına aldığını anlatan Türk, "Daha sonra yetkililere haber verdik. Çünkü bu kuşların ticari olarak kullanılması da gayet yaygınlaşmış bir durumda. İnsanlar, bu kuşların neslinin tükenmesini hızlandırıyor" diye konuştu.Bozüyük Doğa Koruma Milli Parklar şefliği yetkilileri, kızıl şahinin tedavisinin yapıldıktan sonra doğaya salınacağını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ümit Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Misafir:

Böyle duyarlı vatandaşlarımızın olması beni çok sevindirdi. Çok takdir ettim .... Tebrikler

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title