Haberler

Araba Çarpan Yaralı At Saatlerce Can Çekişti

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan başı boş at, yığılıp kaldığı yol kenarında saatlerce can çekişti.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yol kenarında başı boş dolanan at bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. At, yığılıp kaldığı yol kenarında saatlerce can çekişti.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇ ATA ÇARPTI

Olay, Kapaklı-Saray yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kapaklı-Saray istikametinde seyir halinde olan 59 UF 060 plakalı araç, yolda başı boş dolaşan ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan ve tarlaya giren araç yaklaşık 100 metre ilerledikten sonra çamura saplandı. Araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

10 SAAT CAN ÇEKİŞİP ÖLDÜ

Araç sürücüsü çamura saplanan aracının kurtarılması için bir çekici firmasını aradı ve olay yerinden uzaklaştı. Gece aracın bulunduğu yere gelen çekici, havanın karanlık ve sisli olması nedeniyle olay yerinden ayrılarak çamura saplanan hasarlı aracı sabah almaya karar verdiğini söyledi. Polis ve zabıta ekipleri ise ancak sabah saat 08.00 sıralarında durumdan haberdar oldu. Aracın çarpması sonucu yaralanan at, yaklaşık 10 saat can çekiştikten sonra dayanamayarak öldü.

ARAÇ KURTARICI TARAFINDAN ÇEKİLDİ

Sürücüsü tarafından tarlada çamura saplanmış halde terk edilen araç, kurtarıcı ile tarladan çekilirken, güvenlik güçleri başı boş ata çarpıp kaçan araç sürücüsüne ulaşmaya çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Kapaklı Önemsiz Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (13)

vatandaş der ki:

sayın editör boş boş oturmasın;yollarda devriye gezsin bu tip kazalara karşı.

31
1
yanıtYanıtla
AbartmaMobil-IOS:

O hayvana vurup kaçanın çocugunun başına gelir aynı olay inşallahhh amin

5
22
yanıtYanıtla
ibret:

Mal candan kıymetliymiş demek . Can senin olmayınca . sebep olupta duyarsızca davranıp malının peşine düşen kimse dilerim huzur bulmaz

20
1
yanıtYanıtla
BU;KADAR MERHAMETSiZLiK OLMAZ,YAHU,,,:

Bu kadar merhametsizlik, olmaz yahu, , bunu ancak CHP, liler yapabilir, , cünkü onlar cok acimasizdir, ellerine firsat gecmesin , adami degil kadini bile asarlar, , 1926 senesinde erzurumda , , SALCI ANAYI, , sapka yüzünden astilar bunlar, , CHP, , liler isid, den bile tehlikelidirler. .

5
2
yanıtYanıtla
cem tuna:

Yazık be o At''a-( Onu öyle kontrolsüz ve başı boş bırakan kim ise, ki bir sahibi vardır, hakkında hukuki işlem yapılmalı. . . Çarpan kişi de o kadar açık ve geniş yolda At''ı nasılf ark etmedi hayret. . .

6
1
yanıtYanıtla
sukranmobilWeb@haberler.com:

Yazık hayvana ya.sahibi diyorsunuz da belki kacti hayvan. Uzuldum . Adamda ne vicdansizmis

6
0
yanıtYanıtla
#mobilWeb@haberler.com:

Ancak türkiyede olur bu tür olaylar

3
0
yanıtYanıtla
halil tas:

kaca cagiz diye parelel ciler carpabilir normal onlar ucun

1
1
yanıtYanıtla
g.amobilWeb@haberler.com:

Canlar dostlar bakn birazda atn sahibine yüklenin bakalım hadi adam carpdı o gece saat 4 veya 5 atn ne isi var dsarda atn sahibi kimse hakkında yasal islem aclsn adamın atı ölüyor hiç unursamıyor bile şoförün sucu yok napsn adam ckartamiynca arabayı brakms çekici cagrms neyse arkadaşlar atn sahibi kimse hakkında yasal işlem aclmsini bekliyoruz

2
0
yanıtYanıtla
es es:

ahmet adam ol okşarım bak,

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title