Haberler

Yangını İtfaiye ile Birlikte Söndürdüler

Bursa'nın İnegöl İlçesi Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasının deposunda yangın çıktı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren mobilya fabrikasının deposunda yangın çıktı. Zamanında yapılan müdahale ile kısa sürede kontrol altına alınan yangını söndürmek için fabrika işçileri de büyük çaba gösterdi. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde Mustafa Akyol'a ait Odam Mobilyanın ambalaj malzemelerinin bulunduğu depoda dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve 112 acil servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahale ederek yanan karton ve ambalaj malzemelerini söndürmek için mücadele ederken, fabrika çalışanları da yanan kartonları elleri ile dışarı çıkarttılar. Yoğun duman altında canlarını tehlikeye atarak işyerlerini kurtarmaya çalışan firma çalışanlarının da yardımıyla alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

Alevlerin söndürülmesinin ardından küle dönen malzemeler iş makineleri yardımıyla depo dışına çıkarılırken, itfaiye de uzun süre yanıcı maddelerin bulunduğu depo bölümünde soğutma çalışması yaptı.

Yangının çıkış nedenin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Akyol İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title