Haberler

Yangında Ölen 2 Kardeş Toprağa Verildi

Gaziantep'te yangında ölen 2 kardeş- Hayatını kaybeden çocukların evdeki oyuncaklarını gören vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı Nizip ilçesinde, evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden iki kardeş toprağa verildi.

Gaziantep'te yangında ölen 2 kardeş- Hayatını kaybeden çocukların evdeki oyuncaklarını gören vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı Nizip ilçesinde, evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden iki kardeş toprağa verildi.İstasyon Mahallesi'ndeki evlerinde çıkan yangında yaşamını yitiren Hüseyin Emre (5) ve Hatice Özlem Kaya (3) kardeşlerin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler, Nizip Asri Mezarlığında defnedildi.Bu arada yangın sonrası kullanılmaz hale gelen evde hayatını kaybeden kardeşlerden geriye ise oyuncalar kaldı. Kanepenin yanında bulunan ve bir bölümü yanan oyuncakları gören mahalle sakinleri, gözyaşlarına hakim olamadı. Yangına müdahale eden Bayram Kılıç, evi, yaklaşık 2,5 ay önce Kaya ailesine kiraya verdiğini söyledi.Çocukların anne ve babasının fabrikada çalıştığını anlatan Kılıç, "Yangını fark edince bir arkadaşla hemen eve girdik. O sırada çocukların evde olup olmadığına baktık, seslendik ama kimseyi bulamadık. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri iki kardeşin cansız bedenini, kanepenin arkasında buldu. Çok üzüntülüyüz" dedi.Dün, İstasyon Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülmüş, incelemede, 5 yaşındaki Hüseyin Emre ve 3 yaşındaki Hatice Özlem'in cesetleri kanepenin arkasında bulunmuştu. ....

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Emre Özlem Kaya Gaziantep Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title