Haberler

Yangında Ağır Yaralanan İki Kardeş Kurtarılamadı

Güncelleme:

Edirne'de ebeveynlerinin dışarıda olduğu sırada kibritle oynarken çıkan yangında ağır yaralanan 4 yaşındaki Mutlu ve 2 yaşındaki kardeşi Mehmet Can Yıkın, hayatını kaybetti.

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Yeniceçiftlik Köyü'nde, anne ve babasının dışarıda olduğu sırada kibritle oynarken çıkan yangında ağır yaralanan 4 yaşındaki Mutlu ve 2 yaşındaki kardeşi Mehmet Can Yıkın, tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

KİBRİT ODADAKİ EŞYAYI TUTUŞTURDU

Olay, dün saat 08.30 sıralarında Keşan'ın Yeniceçiftlik Köyü'nde meydan geldi. Köydeki bir çiftlikte tek katlı evde yaşayan 23 yaşındaki Manolya ve 35 yaşındaki Sinan Yıkın çifti, işleri için dışarı çıktı. Evde kalan çocukları Mutlu ve kardeşi Mehmet Can Yıkın, odada kibritle oynamaya başladı. Bu sırada yanan kibrit, odadaki eşyayı tutuşturdu.

YANGIN KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Yangın kısa sürede büyürken, çiftlikteki hayvanlara yem veren baba Sinan Yıkın dumanı fark ederek çocuklarını kurtarmak istedi. Alevler ve yoğun duman nedeniyle kapıdan giremeyen Sinan Yıkın, camları eliyle kırarak içeride mahsur kalan çocukları Mutlu ve Mehmet Can Yıkın'ı dışarı çıkardı.

VÜCUTLARINDA 2. DERECEDEN YANIKLAR OLUŞTU

Vücutlarında ağır yanıklar oluşan Mutlu ve Mehmet Can Yıkın, özel araçla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücutlarındaki 2'nci derece yanıklar nedeniyle durumları ağır olan Mutlu ve Mehmet Can Yıkın kardeşler, ilk müdahalelerinin ardından İstanbul Kartal'daki Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Durumları ağır olan Mutlu ve Mehmet Can Yıkın kardeşler, bugün, öğle saatlerinde tedavi gördükleri İstanbul Kartal'daki Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki kardeşin cenazeleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CENAZELERİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Mutlu ve Mehmet Can Yıkın'ın cenazelerinin yarın, Keşan İlçesi'ne bağlı Siğilli Köyü'nde toprağa verilecekleri bildirildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title